Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia […]

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing luar biasa karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, […]

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyakot […]

Lawang Ajaib Loro

Tanah Magis ing Lawang Ndhuwur Luis Alfonso Orellana Aku mlaku-mlaku ngubengi bukit Valparaíso ing ngendi sampeyan […]

Argentina

Foto Argentina dening Eduardo Sánchez | La Boca | Buenos Aires | Argentina POTD 20181213

John Lennon

John Lennon Nick Fewings | Bedminster | Bristol | Inggris Saben taun, dalan paling apik […]

Marang Grey Tristesse

Marang Grey Tristesse Karya iki kanthi irah-irahan "Pencemaran Hunting" lan asale saka seniman Italia Federico […]