seni jalanan wong loro nganggo topeng

Penyayang-jaman Pandemi

Pencinta Umur Pandemi ing saindenging jagad, seniman jalanan wis nggunakake pakaryan kanggo nggambarake kasunyatan anyar sing ngubengi dheweke.

gambar seni graffiti dinosaurus ilusi 3d

Artworks Telung Dimensi

Artis jalanan Prancis, Scaf nggawe ilusi 3D, ukuran gedhe lan campur tangan kutha. Nyemburake semprotane bisa kaya gaman, irisan artis Perancis nganggo irisan Scaf ing kutha.

Topeng pasuryan Mona Lisa, virus corona covid-19 ponsel seni Barcelona

Mona Lisa ing Kongres Dunia Seluler

Mona Lisa ing Kongres World World People ngirim poster ing dalan Barcelona dening seniman kutha Italia Salvatore Benintende, utawa TVBoy, sing nggambarake Leonardo […]

kutha seni jalanan mural seni buta kutha The Shipwreck of Bienvenu Ella Pitr

Gergasi Ngaso

Nggawe seniman Giant Kanggo Prancis Prancis Ella lan Pitr, lanskap kutha minangka papan dolanan ing ngendi para raksasa nyembara lan papan kabeh ana.

Kabeh Duwe Kaendahan

Kabeh duwe kaendahan ... nanging ora kabeh wong bisa ndeleng. Graffiti | Ing Melbourne | Australia POTD 20181216 | Fotografi dening Annie Spratt

Door Audrey

Door Audrey Kita njupuk liburan sing apik banget karo kanca-kanca, mung mlaku-mlaku ing saindenging kutha NY, nemokake dalan-dalan sing apik tenan lan warna lan rahasia, lan […]

Brexit

Lukisan tembok iki dening artis Banksy ing Dover (Inggris) nuduhake sawijining buruh, sing nyembah bintang saka gendera EU ing […]