Pantai Sydney sajrone jam emas dibanjiri pelayan lan pesiar pantai

Ngrampungake Mentalitas Surf

Nanggepi Utilitas Muncul Surf Sawise ditutup limang minggu, Pantai Bondi ing Sydney wis mbukak maneh kanggo para perenang lan para peluncur.