Papan kanggo lobi turbin london modern Olafur Eliasson Weather Project njero ruangan srengenge berkat panas dadi cahya oranye sing anget

Proyek Cuaca

Projek Cuaca London, Inggris | Pamasangan ing London Tate Modern ing taun 2003, ing Hall Turbine sing misuwur.