papat biksu nganggo jubah oranye mlaku ing garis nganggo topeng covid-19

Sami-sami Nganggo Topeng

Sami-sami karo Topeng Ing Bangkok, Thailand, para Buddha Buddha nganggo tameng rai lan topeng kanggo nglindhungi awake saka coronavirus nalika njupuk sedekah.