Benteng kuno salju salju ing Uzbekistan kanthi warna sing luwih peteng

Kebangkitan Jalan Sutra

Kebangkitan Jalan Sutra Miturut legenda kaping 11, Ark saka Bukhara minangka kubu kuno sing dibangun dening pahlawan epik Siyvush.

gambar film wanita njupuk gambar patung Paskah ing Chili

Enigma Pulo Paskah

Enigma Pulo Paskah kanthi misteri, Rapa Nui - uga dikenal kanthi jeneng Pulo Paskah - ditemokake ing sawetara taun kepungkur dening klompok […]