Kayu bakar gurita kayu musim panas gedhe kanggo festival musim panas

Burning Man

Manungsa ngobong Saben taun kutha sak wentoro munggah saka ara-ara samun ing Amerika Serikat sisih kulon ing Black Rock City.

Pameran Seni MoMa Degenerate Entartete Kunst lukisan museum galeri seni german sensasi dispensatif nazi germany

YORK Anyar | MoMA | Gelar Seni

Pameran digital iki nampilake pilihan karya ing koleksi MoMA sing dianggep Entartete Kunst ("seni kamlarikan") lan pungkasane dicopot saka museum milik negara Jerman dening […]

Payung Kuning Kuning Teju Ranch Kidul California paripolah dalan Christo Jeanne-Claude 1984 80an

Payung

Umbrellas: Proyek dening duo seni lingkungan Christo lan Jeanne-Claude antara taun 1984 lan 1991.

Enggal wengi ambungan ngambung taun 1941 40 fotografi foto tradisi New York

Kissing Taun Anyar

New Year's Kisses New Year's Eve ing Sepatu Kuda Intan ing New York, tanggal 31 Desember 1941.