Ganti foto sampul sampeyan
3362899503806379
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanVadodaraIndia

Kula Bhagyashree Thorat saking Vadodara Gujarat.
Aku Artis Visual.
Aku kerja ing alam Liar Alam, Tekstur.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Aku Bhagyashree Thorat saka INDIA. Aku ngrampungake sarjana seni rupa ing seni lukis ing 2016. Aku dadi Artis Visual. Aku nggarap kewan urip alam bébas. Aku nindakake macem-macem jinis tekstur ing lukisan lan gambar karya.
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Vadodara
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN