Ganti foto sampul sampeyan
3403542029741229
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanDelhiIndia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Aku seniman sing mandhiri sing nggambar lukisan kewan sing nyata. Uga aku seneng nyoba macem-macem jinis seni. 

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Delhi
Inggris, Hindi
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN