Ganti foto sampul sampeyan
3489725947788515
Ganti foto sampul sampeyan
Senimantel avivIsrael
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
Seniman pas Kerja
Karya Seni
Karya Seni
Pameran
BABAGING KULA

cat artis israeli kanthi gaya naif lan realistis

BIOGRAFI

Raphael "Rafi" Perez (hebrewSaiki; lair taun 1965) yaiku Israel artis dikenal kanggo kang homoerotik seni gay lan lanskap kutha warna-warni dicet ing a gaya naif.

Perez lair ing Yerusalem.[1] Tansaya gedhe, dheweke entuk gawean pelukis gedhe dening bapake. Dheweke duwe loro sedulur - siji desainer industri (kembare), lan liyane desainer perhiasan. Dheweke njabat ing Pasukan Pertahanan Israel ing Corak Artileri. Perez mung wiwit nglukis nalika yuswa 23 taun.[2] Ing taun 1989–1992, dheweke sinau seni ing College of Visual Arts ing Bersyeba.[3] Wiwit 1995, dheweke kerja lan urip ing omah kasebut Tel Aviv.[citation needed]

Sajrone 15 taun, Perez kerja dadi penasihat ing papan perlindungan remaja, lan guru olahraga lan seni sadurunge sekolah.[2]

 

 
Balon liwat Tel Aviv
 
Balkon katresnan

Perez nggambar lanskap kutha kanthi gaya naif, nggambarake urip ing lurung-lurung kutha, taman, lan papan umum kanthi palet warna-warna cerah. Akeh karyane diklompokake miturut seri - pria lan wanita, kulawarga gay, lukisan bal-balan Tel Aviv lan Yerusalem minangka pusat multi-budaya.[2] Pakaryanipun wiwitan fokus ing hubungan manungsa, kadang nggunakake kembang minangka kiasan. Karir seni Perez diwiwiti nalika dheweke isih urip karo wanita. Dheweke asring nglukis pasangan heteroseksual, nanging nalika semana, ana sing ndeleng konflik batin Perez lan nyoba ngupayakake kompleksitas pasangan.[4]

Ing taun 2010, Perez ditugasake nggawe poster pariwara kanggo Menteri Pariwisata Israel.[5] Poster-posteré Tel Aviv katon ing papan reklame ing lemah London, pusat perbelanjaan, lan halte bis, lan rancangane ditampilake ing 30,000 pemegang kertu transportasi sing disebar ing London. Dheweke nggambarake keseniane minangka "refleksi saka kabeh komunitas gay - wong ing lemari, katresnan diwasa, kulawarga gay, ikon politik gay lan ikon budaya".[2] Pengaruh utama kanggo karyane yaiku Nahum Gutman lan David Hockney.

Pakaryan Perez diterangake ing Majalah London minangka "enggal narik kawigaten, akeh semangat lan energi".[6] Miturut Jerusalem Post, Perez minangka "seniman Tel Aviv ing saben tembung - nggambar lanskap kutha ing kutha iki ... kanthi rasa seneng".[7]

Pameran solo sing kapilih

  • Kiss, Omah Artis Zaritsky, Tel Aviv - 18 Desember 2008[8]
  • Tentara kekasih, Museum Janco Dada, Ein Hod - 2009[8]
  • Omah Artis Zaritsky, Tel Aviv - 2008
  • Omah Artis Zaritsky, Tel Aviv - 2006

Pameran klompok sing dipilih[sunting]

Pameran permanen[sunting]

Deleng uga

Cathetan Suku[sunting]

TEKNIK

Karakteristik seni naif
Critakake crita sing gampang kanggo nyerep urip saben dinane, biasane karo manungsa.
Pameran Idealisasi pelukis kasunyatan - pemetaan kasunyatan.
Gagal njaga perspektif - utamane rinci sanajan uga rincian sing adoh.
Nggunakake ekstensif template baleni - macem-macem rincian.
Werna anget lan kuat.
Kadhangkala negesake kontur.
Umume tokoh-tokoh kasebut rata, ora duwe volume sanajan ora mesthi.
Ora ana minat ing tekstur, ekspresi, proporsi lan anatomi sing bener.
Ora ana akeh panggunaan cahya lan bayangan nanging ana sing menehi efek telung dimensi.
Asring ora kasengsem ing komposisi.
Langka bisa dideleng kanthi gaya Impresionis lan luwih cedhak karo gaya kiasan. teks saka wikipedia 
Konsep seni naif nganggep eksistensi cara ekspresi seni sing luwih terang, kaya-kaya paradoks ana sekolah seniman naif. Suwe-suwe, gaya kasebut ditampa lan malah dipilih kanthi sukarela para seniman, minangka ekspresi pilihan seni. Gayane dadi misuwur lan kondhang saengga ana akeh conto sing dianggep "seni semu naif".

KEAHLIAN

Spesialisasi ing rong gaya seni utama
Lukisan cilik
Lukisan realistis

PENGHARGAAN
Kampanye ing London kanggo promosi pariwisata ing Israel lan kutha Tel Aviv lukisan Billboard Magazines Bus Rafi PeretzMei 2011 Aku melu kampanye dening Menteri Pariwisata ing Inggris ... Kita milih 8 wong sing beda-beda saka macem-macem bidang (aku dipilih kanggo makili sisih seni plastik) Lukisan kasebut ditampilake ing papan reklame ing London Metro, bus, sepur koran harian, majalah, kaos oblong, dompet bulanan gratis, pameran ing saindenging Inggris lan liya-liyane. Ing ngisor iki ana sawetara foto lan gambar saka kampanye lan pameran Foto saka pameran sing dianakake ing LondonKampanye ing London kanggo promosi pariwisata ing Israel lan kutha Majalah Telpon Bill Aviation Bus Trains Rafi Peretz 30,000 dompet disebar ing London Metro kanthi gambar naif saka kutha promenade Tel Aviv Papan reklame ageng ukuran 10 meter kanthi 2 lan setengah meter ing kutha London Promosikan pariwisata menyang Israel Katon ing 50 koran lan majalah saben dina Iklan dobel saka lukisan Tel Aviv Lukisan cilik sing ditinggalake Rafi Peretz Salah siji saka 4 pameran ing London nggawe 2 lukisan London sing ditampilake ing kelas bisnis ing bandara Kaos nganggo lukisan Tel Aviv Kampanye Kampanye Pariwisata Lukisan Naif Rafi Peretz Papan reklame ing mall paling gedhe ing London Tel Aviv lukisan Lukisan tipis Rafi Peretz Uga ditampilake 2 lukisan London ing kene sing nggambarake pesta pernikahan Pangeran William lan Kate Ratu Elizabeth lan sedulur

Pameran solo ing pusat kongres paling gedhe ing Israel, dununge ing kutha Tel Aviv

https://www.youtube.com/watch?v=mETQbm37cTs

 

 

Pameran solo ing pabrik ageng (ewu karyawan) perusahaan Intel internasional sing dununge ing Kiryat Gat, pabrik insinyur lan pikiran paling apik kanggo pabrik komputer Intel ing Israel

https://www.youtube.com/watch?v=3K4Sp_E2cIY

 

 

Pameran permanen ing Pusat Kongres, siji-sijine balai pusat paling gedhe ing ibukutha Yerusalem. Iki minangka pameran cetak gedhe sing didol menyang Pusat Kongres lan ditampilake ing ngarep lawang aula utama (ewonan kursi)

https://www.youtube.com/watch?v=FiNatFaKPhQ

PAMERAN KEPUNGKUR

Pameran solo sing kapilih

  • 1997 - Notebook lan Buku Harian, kamera Departemen ing Kamera Obscura - Sekolah Seni , Kurator: Alice Mahlis, Kepala Kurator: Reli Avrahami
  • 1998 - Galeri Restoran Flamengo
  • 2000 - Kopi Theo
  • 2001 - Omah Terbuka Yerusalem
  • 2002 - Bangga ing Galiléa, Kiryat Shmona
  • 2002 - Forum Haifa
  • 2004 - Photogen
  • 2004 - Restoran - Bar - Galeri Shiraz
  • 2006 - "Wanita nganggo Ekor - Pameran Gambar Sadurunge Pernikahan", Omah Artis Tel Aviv, Kurator: Daniel Kahana-Levinson
  • 2008 - "The Kiss", Omah Artis Tel Aviv , Kurator: Daniel Kahana-Levinson
  • 2008 - "Tel Aviv Panorama" (pameran dobel karo Shalom Flesh), Water Institute, Galeri Kota Givatayim, Kurator: Daniel Kahana-Levinson
  • 2009 - "Tentara Penyayang", Janko Dada Ein Hod museum , Kurator: Daniel Kahana-Levinson
  • 2009 - "Potret Komunitas: Lukisan Realistis Aktivis Utama saka Komunitas LGBT", Pusat Kutha kanggo Komunitas Bangga , Kurator: Avi Sofer
  • 2010 - "Omah Terbuka kanggo Kebanggaan lan Toleransi", Yerusalem, kurator: Ortal Pal
  • 2016 - "Fantasi Mediterania", Pusat Kongres Internasional Bangunan Bangsa Yerusalem, Kurator: Eran Litvin
  • 2017 - Intel Tanduran Kiryat Gat
  • 2017 - Minangka bagéan saka konferensi tahunan Asosiasi Insinyur kanggo Konstruksi lan Infrastruktur ing Israel, Taman Pameran.

Pameran klompok utama ing Israel 

  • 2003 - "Ing Akses Umum - Penghormatan kanggo Tel Aviv Gardener Kota Avraham Karavan", Paviliun Helena Rubinstein , Museum Tel Aviv , Tel Aviv, Kurator: Tali Tamir
  • 2003 - Galeri Ophir
  • 2004 - "Wektu Katresnan: Gambar Seni Romantis ing Seni Israel Kontemporer", Wektu kanggo Seni , Tel Aviv, Kurator: Tami Katz Freeman
  • 2004 - Pusat Seni Haifa ing Castra
  • 2004 - Galeri Rimon - 3 seniman
  • 2004 - Galeri Alternatif - Jaffa Yards
  • 2004 - Pusat Bauhaus - Tel Aviv
  • 2005 - "Werna sing sejati: loro-lorone bebarengan lan beda-beda", Pusat Budaya Enav, Tel Aviv, Kurator: Daniel Kahana-Levinson
  • 2005 - Galeri Fresco
  • 2006 - "Eksperimen alat", Pusat Bikuri Ha'itim , Tel Aviv, kurator: Moran Shuv
  • 2006 - "Pameran Anonim", Universitas Haifa, Galeri Seni, Fakultas Kemanusiaan, Haifa
  • 2007 - "pornografi sing dak tresnani", Omah Artis Tel Aviv, Kurator: Yuval Kedar
  • 2007 - "Imajinasi - Pameran Seni Israel, 2007", Bangunan Eksekutif, Bank Hapoalim, Tel Aviv
  • 2007 - Lima pameran grup ing Pusat Amiad ing pasar loak ing Jaffa, dikelola dening Freddie lan Etty Fabian
  • 2008 - "Pameran Acak", Galeri Kantor, Tel Aviv, Kurator: Rachel Sockman
  • 2008 - "Terowongan Wektu: Pameran Potret Dhewe", Institut Banyu, Galeri Kota Yosef Weissman, Givatayim
  • 2009 - "Urban", Galeri Stern, Tel Aviv, kurator: Debbie Lucia
  • 2009 - "Sampah Putih", Ruang ing Tel Aviv, Tel Aviv, Kurator: Amanda Mel, Wirang lan Inbalimor
  • 2009 - "Kusaomophobia", Galeri Kasar, Tel Aviv, Kurator: Ziv Tidhar
  • 2010 - "Buku Artis", Penyanyi saka Seni Kontemporer , Tel Aviv
  • 2010 - "Pria dan Wanita Membuat Kecantikan", Galeri Kasar, Tel Aviv, Kurator: Naomi Shalev
  • 2010 - "Nahariya dadi tuan rumah kutha gedhe", Pusat Edge , Nahariya, kurator: Lee Ramon
  • 2011 - "Vanilla Sex", Omah Desain Rozin, Tel Aviv, Kurator: Esther Shlomo lan Freddie Fabian
  • 2011 - "Protes", Galeri Pusat, Kurator Tel Aviv :, Orit Galili
  • 2011 - "Proud Look", Galeri Gevu, Tel Aviv, Kurator:Yohanan Herson
  • 2012 - "Tanpa Dhuwit", Galeri Kasar, Tel Aviv, Kurator: Itai Zlait
  • 2012 - "Wajah Negara", Galeri Pusat, Tel Aviv, kurator: Orit Galili
  • 2014 - "Wit Loman - Crita Wit Zaitun", Galeri Seni Umm al-Fahm , Ummu al-Fahm
  • 2014 - Hangar 2, Pelabuhan Jaffa
  • 2017 - "Sami nanging beda", Galeri Minus One, kurator: Efrat Livni
  • 2017 - "Pelajaran kelairan", Galeri Workshop Seni, Yavne
  • 2017 - "Seni Naif Israel", Galeri Gina
  • 2018 - "70 kanggo Seni Biru lan Putih Israel: Pameran Seni ing Parkir Publik Tel Aviv-Yafo" ( Arieh Azen , Baruch Elron, Nahum Gutman , Naftali Bezem , Kadishman , Rafi Peretz, Zoe Sever , Odded Feingersh ), Kurator: Iris Elhanani, Doron Folk.
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Israel
tel aviv
Inggris, Liyane [durung kadhaptar]
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN