Ganti foto sampul sampeyan
ACBERENDT
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanBournemouthInggris

Artis lilin encaustic / cold wulang. Desain abstrak saya nggunakake bentuk saka jagad urip. Aku uga seneng nggambar gambar & media campuran. Aku duwe pameran ing New York lan Inggris kalebu pameran sing sukses ing kutha asalku ing taun 2019. Muga-muga sampeyan seneng

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Artis lilin encaustic / cold wulang. Desain abstrak saya nggunakake bentuk saka jagad urip. Aku uga seneng nggambar gambar & media campuran. Aku duwe pameran ing New York lan Inggris kalebu pameran sing sukses ing kutha asalku ing taun 2019. Muga-muga sampeyan seneng
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Inggris
Bournemouth
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN