Ganti foto sampul sampeyan
Agrayu
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanJaipurIndia

Aku desainer tekstil lan instalasi karo pendhidhikan saya ing mode lan tekstil. Aku kepengin banget nggawe karya seni nganggo bahan non-biodegradable sing ora bisa didaur ulang.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Aku desainer tekstil lan instalasi karo pendhidhikan saya ing mode lan tekstil. Aku kepengin banget nggawe karya seni nganggo bahan non-biodegradable sing ora bisa didaur ulang.

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Jaipur
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN