Ngganti foto potret sampeyan
anjumkhan55
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisNEW DELHIIndia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA
Kualifikasi: 2005- 10 - BFA saka Universitas Muslim Aligarh. 2010- 12 - MFA saka Universitas Muslim Aligarh. SHOWS & KARYA & CAMPS: 2017- GAMPANG GROUP DENGAN DELHI ART GALLERY DI JAIPUR. 2017- JAIPUR ART SUMMIT CAMP IN JAIPUR. 2017- A GROUP EXHIBITION 'WARNA MUNGSA' BY CPAA MUMBAI. 2017- ART CAMP BY MANIPUR TURISM IN IMPHAL. 2017- ART CAMP BY LALITHA KALA ACADEMY KERALA. 2017- bengkel NGMA indo korian NEW DELHI. 2017- Kem seni Nainital. 2017- Kem seni seni INDO HUNGARIAN ing NEW DELHI. 2017- Camp seni seni VMAF Tirupathi. 2017- Kem seni seni MAHABALIPURAM. 2017 - Camp Art Kodalaala, Uttarakhand. 2016 - camp Jammu kala Kendra, J&K. 2016 - Camp Art Art, Gurgaon. 2016 - Summit Seni Jaipur. 2016 - Pertunjukan kelompok ing Hauz khas dening galeri seni Art Explore. 2016 - Kem seni ing Kylong dening gubernur Himachal Pradesh. 2016 - Kem seni dening Urusvati ing Gurgaon. 2015 - Camp Art dening pemberdayaan Wanita ing Missouri, Uttaranchal Pradesh. 2015 _ Camp Art ing TATA STEEL Jamshedpur. 2015 _ Kem seni ing kraton Jaipur Diggi karo ICCR 2015 _ Pagelaran grup ing India International Center. 2015 _ Pagelaran klompok ing pengadilan terbuka India, Habitat Center. 2015 - GROUP SHOW ing Vikram Hotel New Delhi.
BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
NEW DELHI
India
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO