Ngganti foto potret sampeyan
annemariegiroux
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisMontrealCanada

Praktek Anne-Marie Giroux berbasis Montréal fokus ing proyek konseptual liwat lukisan, patung lan pamasangan. Wiwit 2013, dheweke wis pameran ing kutha-kutha ing New York, Detroit, Montréal, Miami lan Toronto. https://www.anne-mariegiroux.com

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION

EXHIBITION 2019

Pameran Wisata Pariwara Wisata 2019-2020 Pameran Hadiah Nasional. 21 September - 21 Oktober, 2019. Pameran saka sèket rong seniman pinunjul saka tengen Kanada. Malam Gala Anugerah ing Sabtu Oktober 19, 2019. Pinggir Laut Salt, British Columbia, Kanada

Kumpulan Grup. Drift no.7 @ GANERAN VAN DER. BLUE YELLOW lan RED, Group Show. Juni 3 - 9, 2019. New York NY USA

Kumpulan Grup. Forêt Morte no.15 @ GAMBAR LES. PARLE-MOI D'AMOUR, Klompok Pertunjukan. Muga 1 - 15, 2019. Montréal, (QC) Kanada

DRIFTS, Instalasi @ PROJEK ARTIST seni kontemporer saiki. Februari 21 - 24, 2019. Toronto (ON) Kanada

EXHIBITION 2018

Show Show Solo. Dérive à la dérive (Drift Drift). GALERIE ERGA. 2018 Oktober. Montréal, (QC) Kanada

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEOS
pameran
BABAGING KULA
BABAD
TEKNIK
EXPERTISE

Anne-Marie Giroux
Drift Drift, pameran solo

Dening René Viau, kritik seni, 2018 Oktober

Diterjemasi saka Prancis dening Philip Szporer

Anne-Marie Giroux ora nggawe rahasia wektu kanggo nggayuh jagad iki. Lukisan saiki sing menehi tandha iki. Pandhuan sing subur sing disimpen dheweke bisa nimbang saben lukisan minangka mikrocosm kesan, sensasi, warna, wujud lan usulan visual. Pakaryan kasebut ora kudu diwaca minangka asil Darwinist saka sadurunge, nanging, saben wektu, minangka "tahap anyar". Dadi ana tabu, masalah persatuan, sing rusak. Tegese gaweyane ora cenderung katon kaya sadurunge utawa mbesuk. Nanging, dheweke katon minangka keputusan, fokus nyata anyar, langkah lengkap. Saben kanvas kasebut bakal dadi cara kanthi cara iki kanthi ngidini piranti komunikasi babagan ide. Ana sing mikir, mesthi koreografi karo sadurunge nyeret lan gerakan kanggo nggabungake musik utawa set kanggo nerjemahake tujuan sing beda saka siji pertunjukan menyang liyane. Yen dianggep kanthi cara iki, saben lukisan dening Giroux minangka proyek anyar. Ing wektu sing padha, karyane, ing ngendi media liyane mlebu, ora mung bisa ditetepake kanthi eksklusif kanthi nglukis.

Seri DRIFT (2014 - 2018) nampilake alam semesta sing ironis lan semrawut supaya bisa mbebayani pandangan kita. Bentuk kristal sing terus-terusan bakal ngrusak lan isih pigura sing bisa dadi garing lan dadi rapuh. Ing papan liya, effigy endhas sisa sing nganggu katon ing lukisan kasebut. Ukuran medeni, ora saka banyolan, ditetepake. Potongan telung dimensi liyane, sing luwih cedhak karo instalasi, kalebu sisa-sisa urip sing isih aneh kanthi aksesoris fosil. Efek sepisan maneh, ora ana sing nyuda slippage.

DRIFTING (2017 - 2018), ngusulake pemeriksaan sardonik ing ngendi intersek Anne-Marie Giroux, ngumpulake sumber, lan referensi silang, kanthi cara novel. Muter maneh babagan aneh, lukisan lan obyek bisa dadi fissure. Cukup nganggo cara, potongan-potongan ing seri iki mbentuk cara liya kanggo nginep lan nggambarake jagad seni. Dheweke nindakake iki kanthi nggunakake retorika sing rada "ngeram". Sintet cetakan ing celah-celah lapangan warna setengah, lukisan sisih pinggir setengah. Ing lukisan liyane, manuk mangsa nyemplungake gegambaran foto potret saka pelaku. Dadi seniman? Nggawe seni? Lan lukisan? Kanggo maksud apa? Iki bisa uga kaya lukisan kasebut, konstruksi kasebut, kanthi bebarengan Dadaist lan puisi, bisa takon. Apike ing swarane Duchamp lan Ed Ruscha. Kanthi nggedhekake "gaya", Anne-Marie Giroux nggunakake referensi kanggo katon "ing panggon liya". Ukuran kasebut ngidini scrambling saka upaya seni sing ditindakake kanthi humor sing nyenengake.

Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
AWARDS
GAMPANG LATIHAN

EXHIBISI SOLO

2018 Pameran solo. DÉRIVE À LA DÉRIVE (DRIFTING DRIFTING). GALERIE ERGA. Montréal (QC) Oktober 2018

2016 Pameran solo. ANNE-MARIE GIROUX @ STIKEMAN ELLIOTT. Montréal, (QC) Agustus - Oct 2016

2016 Pameran solo. ANNE-MARIE GIROUX @ danteire kabinet TRAN & TRAN. Montréal, (QC) April - Oct 2016

2015 Pameran solo. GALERIE LUZ. Montréal, (QC) Mei 2015

2013 Pameran solo. TANPA LA MATIÈRE PREND CORPS. PROJET ESPACE. Montréal, (QC) Oktober 2013

GAMPANG GROUP

Pameran Grup 2018. ALL ART +. Nggawe Ngimpi. GANERAN VAN DER. New York, NY USA Juni 2018

Pameran Grup 2018. PARLE-MOI D'AMOUR. GAMBAR LES. CENTER WELLINGTON. Montréal (QC) Mei 2018

2018 PROFECT Art XTUM 2018 Seni Kontemporer. PUSAT LAYAR PENTING. Toronto (ON) Februari 2018

Pameran Grup 2017. ALL ART +. GANERAN VAN DER. New York, NY USA Mei 2017

Pameran Grup 2017. PARLE-MOI D'AMOUR. CENTER WELLINGTON. Montréal, (QC) April - Mei 2017

2017 PROFECT Art XTUM 2017 Seni Kontemporer. PUSAT LAYAR PENTING. Toronto (ON) Februari 2017

2016 Seni Kontemporer XAMUM MIAMI 1.0. ARTBOX.PROJECT. SPECTRUM MIAMI. Miami, FL USA Nov - Dec 2016

Acara 2016 Grup. DETROIT BIENNALE. MONA, Museum Seni Anyar. Detroit, MI USA Oktober 2016

Acara 2016 Grup. PARLE-MOI D'AMOUR. CENTER WELLINGTON. Montréal, (QC) April - Mei 2016

Acara 2015 Grup. INGKANG BESAR BESAR. MONA, Museum Seni Anyar. Detroit, MI USA Oktober 2015

Acara 2015 Grup. KANGGO KANGGO. PROJET ESPACE. Montréal, (QC) Oktober 2015

Acara 2015 Grup. SELFIE SHOW. MONA, Museum Seni Anyar. Detroit, MI USA Mei 2015

Acara 2015 Grup. PARLE-MOI D'AMOUR. CENTER WELLINGTON. Montréal, (QC) April - Mei 2015

Acara 2014 Grup. GALERIE LUZ. Montréal, (QC) Nov - Dec 2014

Acara 2014 Grup. MONOCHROME. Galeri WAYANG SPACE. New York City. NY, USA Juli 2014

Acara 2014 Grup. MARKET PENTING. Galeri WAYANG SPACE. New York City, NY USA April 2014

Acara 2013 Grup. ADIEU SEPTEMBER. Galeri WAYANG SPACE. Long Island City. NY USA Sept - Oct 2013

Acara 2013 Grup. DOCUMENTA USA. MONA, Museum Seni Anyar. Detroit, MI USA September 2013

Acara 2013 Grup. SENTARE EXHIBITION. Galeri WAYANG SPACE. Long Island City, NY USA Maret 2013

PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Montreal
Canada
Inggris, Prancis
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO