Ngganti foto potret sampeyan
Annie
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisLondonInggris
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Lair ing Le Havre, Normandia, Prancis, Annie sinau seni ing kono banjur ing Montmartre ing Paris wiwit umur enom. Dheweke banjur pindhah menyang London ing kana dheweke sekolah ing Kensington lan College College sadurunge lulus saka Pusat Seni lan Desain Pusat Saint Martins ing 2009 kanthi BA (Hons) ing Seni Halus. Dheweke wis dadi seniman profesional wiwit, pameran lan adol karyane, lan saiki adol lukisan media campuran liwat Whitewall Galleries ing saindenging UK.

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
London
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO