Ganti foto sampul sampeyan
Pangembangan Pasar Seni
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaNew YorkAmerika Serikat

Kita ngirim email promosi kanggo kriya anyar, pameran anyar utawa situs web anyar menyang kontak internasional para pembeli seni, kolektor seni, pengunjung galeri, galeri internasional, ...
Promosi gaweyan sampeyan ing saindenging jagad kanggo para profesional sing minat.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGING KULA

Kirimake nomer pesenan sampeyan bebarengan karo:

  • undhangan sampeyan ing format .jpg
  • alamat email sampeyan 
  • alamat situs web sampeyan (yen ditrapake)
  • tanggal undhangan sampeyan kudu dikirim

Kita ngirim undhangan sampeyan ing tanggal sing dijaluk menyang jaringan pilihan geografis (khusus kanggo saindenging jagad utawa negara)

Aja ketinggalan - wong liya wis nggunakake iki!

TENTANG AKSAYA | PROFESION
VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
New York
Amerika Serikat
Walanda, Inggris, Prancis, Jerman
Tautan Media Sosial sampeyan bakal katon minangka ikon ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN