Ganti foto sampul sampeyan
Artbysumit
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanNew DelhiIndia

Dhewe mulang seniman multidisiplinis adhedhasar ing New Delhi.
http://www.sumitmehndiratta.com

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Pelbagai dhiri dhiri seniman ngajar seni adol seni wiwit 2008.

BIOGRAFI

Artis multi-disiplin dhewe, Sumit Mehndiratta wis ngetrapake Master of Science ing pamasaran busana internasional saka Universitas Metropolitan, Inggris. Dheweke wis kerja bareng karo seni online galeri lan nampilake karyane, acara grup lan solo ing saindenging UK, UAE, Jepang, Italia, China lan India. Dheweke uga wis makarya ing sawetara proyek ing AS, Inggris lan UEA. Sumit seneng nggawe karya seni saka macem-macem media sing nyenengake pikiran lan jiwa individu kasebut. Ngandharake gaya kerjane, seniman adhedhasar ing Delhi seneng, "Genre pakaryan utama yaiku alam lan abstraksi, sing misuwur ing umume karya. Aku seneng abstraksi lan kasunyatan manawa kabeh wong beda anggone nganggep. Aku seneng banget ndeleng kepriye wong-wong gegandhengan karo macem-macem wujud lan warna, lan menehi interpretasi kanthi beda. Karya sumit ora diwatesi mung karo siji gaya utawa medium karya. Karya kasebut diwiwiti saka medium umum kayata kanvas lan kertas nganti medium eksperimen kaya seni digital, media campuran lan patung tembok. Sumit ngaku wis eksperimen wiwit cilik. Dadi nggambar, sketsa, masak, nglukis utawa motret, dheweke seneng seneng nindakake perkara sing durung nate dipikirake, kanthi nambahake elemen teken kanggo tugas kasebut. Kanggo nggayuh iki, Sumit nggawe alat lukisan dhewe kanthi teknik sing dipikirake. "Aku biasane nemokake macem-macem teknik kanggo nglukis lan nyipta alat dhewe kanggo ngetrapake ide. Aku njupuk tema lan nggawe seri lukisan. Nalika teknik kasebut bola-bali, aku ngenteni inspirasi liyane kanggo mogok, lan aku pindhah menyang seri sabanjure, "ujare Sumit. Dheweke ora duwe 'gaya paten' amarga dheweke negesake minangka pengulangan lan matesi kreativitas seniman. Dheweke nambahake ujar manawa karyane dudu keahliane adhedhasar, amarga katrampilan kudu disampurnakake kanthi bola-bali; "Seni saya luwih akeh babagan kepenake kepiye stroke lan pola sing apik bisa muncul saka eksperimen, aku percaya yen seneng-seneng ing studio lan seni saya pungkasane." Dheweke uga percaya marang tumindak impulsif kanggo nggawe seni lan asil sing ngagetake; "Kanggo kula, dudu babagan jumlah jam sing digunakake kanggo nggawe siji karya seni utawa katrampilan ekstrim sing ekstrim. Umume impulsif karo katrampilan main sing kalebu gerakan, langkah, bahan lan alat tartamtu sing nyebabake asil pungkasan sing nyenengake. " Sumit uga fokus menehi bali menyang alam saka bathi minangka seniman. Nalika nglumpukake karya seni Sumit Mehndiratta, sampeyan mbantu dheweke nyumbang 10% penghasilan kanggo organisasi Kesejahteraan Kewan sing adhedhasar ing Delhi sing diarani AnimalAidUn terbatas.org sing ngobati lan ngreksa kewan sing cilaka saka kutha kasebut.

TEKNIK

Akrilik, Minyak, media campuran, seni senar, seni digital, tinta, kertas, kanvas, resin, fotografi

KEAHLIAN

Seni senar, akrilik, seni digital, fotografi

PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR

????
'Fluid Resonance', Pameran Solo dening Sumit Mehndiratta, dipimpin dening Pooja Mishra ing ArtDistrict XIII, New Delhi, India, November 2017
'Acara solo dening Sumit Mehndiratta', Galeri Alerid, Impulse Galeri seni, New Delhi, India. 2011 September

?????
Goa Art Affordable Art, 2nd Edition, Museum of Goa, Goa, 2019-2020, India.
Awakening, Pagelaran klompok seni LGBTQIA + ing hotel Lalit Great Eastern, Kolkata, India.
Awakening, Kompetisi Art sing diatur dening InsideOut Delhi, klompok LGBTQIA + kanggo ndhukung lan nampilake seniman komunitas, November 2019, India
Acara kelompok dening Galeri Art4You ing The Art Expo, New York, 2019
"Nailed it Series", Pameran grup dening Galeri PetitMorpho ing Art Future Taipei, Taiwan, 2019
"Seri Karmascope", Pameran dening ArtRooms London, hotel omah putih Melia, London, Inggris, 2019
"Refracted Lives", Pagelaran LGBT Group ing Galeri Seni Junction, Hotel Lalit, Connaught Place, New Delhi.
'WeContemporer Palermo', Ruang Seni Internasional MUSA, Palazzo Castrone di Santa Ninfa, Palermo, Italia.
"Nailed it Series", Pameran patung Tembok dening Galeri Petit Morpho ing Art Fair Asia Fukuoka, Jepang, September 2018
"Nilai Ngluwihi", Pameran Grup dening Galeri Veda, Juli 2018, Chennai, India.
"Abstrak Abstrak", Pameran Grup dening Galeri Seni Smiley Art ing Hilton, Dubai, Mei 2018
"Neoflora", Pameran Grup karo Galeri Seni Smiley Art ing World Art Dubai Art Fair, April 2018, Dubai, UAE
"Edelweiss Pallate Art Show Part 2" Penggalangan dana Charity dening Edelgive Foundation, Februari 2018, New Delhi, India.
"Ing Jangkauan", Edisi 7th Ditulis dening Acara Burgundy ing Galeri Nvya, Saket, 2016, New Delhi, India.
"Edelweiss Pallate Art Show" Penggalian dana Charity dening Yayasan EdelGive, Februari, 2016, Mumbai, India.
"God Particle", AIFACS (All India Fine Art & Crafts Society), New Delhi, Agustus 2015, India.
"Pameran Grup Yayasan Art India", Galeri Open Palm Court, India Habitat Center, Februari 2015 New Delhi, India.
'Strings Attached', Edisi Kesenian 2nd United, Pameran Pragati Maidan, New Delhi, 2013, India
'Art to heart, season 4', Lalit Kala Academi, New Delhi, April 2013, India.
'Just Strokes Part 2', Galeri kraton sawit terbuka, India Habitat Center New Delhi, Jan 2013, India
'Mung Stroking part 1', Galeri seni Visual, India Habitat Center, New Delhi, Nov, 2012, India
'Rana lan sikat', komunitas seni fotografi amatir ing Manchester, Manchester, Inggris, 2008 Agustus

PUBLIKASI

Fitur seniman ing Majalah Aesthetica, Issue Jan, 2019-20

Fitur Artis ing majalah seni JaamZin Creative, Issue Sept-Oct, 2019

Fitur Artis ing Majalah Seni Worldwide, California edisi Oktober, AS, 2019

Wawancara dening Majalah Artzine, Singapura, Mei, 2019

La Critica: Sumit Mehndiratta, Majalah Artelista, April 2019

Majalah ArtMajeur Occitanie, 2019, Prancis.

We Contemporer, Edisi Katalog Seni Internasional, Italia, 2018 

Katalog Tiba 2018, Saatchi Art, California, USA, 2018

Artikel ing Artis Sumit Mehndiratta dening Digital CMO Digest, India, 2017

Singa Telinga Suku, Winchester, Virginia, AS, 2017

The Nonprofit Quarterly, Boston, MA, USA, 2016

Majalah Interiors Luwih apik, Artis Wulan, India, 2011

Majalah omah sing apik ing BBC, Pengganti Anggaran, India, 2010

ASAL | KONTAK
India
New Delhi
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN