Ngganti foto potret sampeyan
Artbysumit
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisNew DelhiIndia

Dhewe mulang seniman multidisiplinis adhedhasar ing New Delhi.
http://www.sumitmehndiratta.com

Status akun panganggo iki disetujui

jaringan

Renardo Reinhard Niessner

Ich bin "zufällig" im Hause des Werner Berg Museum (berühmter Kärntner Künstler) geboren. Meine Mutter perang Künstlerin. Sampeyan bisa ndeleng Pensionierung als Grafikdesigner und Werbemanager, widme ich mich leidenschaftlich dem malen von Tintenfiguren.

IA sherazi

Karya seni saya nggambarake tema sosio-ekonomi lan politik. Aku tresna marang manungsa lan katentreman ing planet sing éndah iki. Aku wis nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah manungsa sing paling sensitif, liwat karya seniku.

Yuliya Zelinskaya

https://zelinskaya-yuliya.com/
Aku pengin nampilake visi donya liwat mripatku, kanthi ndeleng jiwa lan jagadanku.
Aku pribadi ngarani gaya seni: Teater Realisme "Teater iki minangka papan ing antarane" Fantasi lan Realitas.

Galeri Ludwig Trossaert

Pamimpin pasar nalika promosi para seniman internasional liwat pameran lan promosi online.
Kanthi nyambungake, kita bakal menehi informasi babagan kegiatan kita.

Musim Panas Chen

Vernetzung zwischen Kunst und Handel.

Peter Gao

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Verena Maher

Siswa ing Universitas North Carolina ing Chapel Hill sinau babagan Hubungan Umum lan pariwara, Keusahawanan, lan Sejarah Seni

ARTMO

Jaringan Art

Klaus Carl Rasche

Nyambungake World Art