Ganti foto sampul sampeyan
Artistanumeha
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanChandigarhIndia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Dokter kanthi latihan nanging seniman dadi inti. Sanajan wis duwe pelatihan sing dhuwur ing bidang medis (MBBS, MD, DNB, kanca FAIMER), nanging ora mbatesi aku melu ing bidang seni. Kasunyatane, semestine menehi promosi kanggo aku melu lapangan sing beda-beda lan nawakake panglipur nalika ora ana sing yakin.
Lukisan minangka salah sawijining meditasi kanggo aku lan mula terapi banget.
Kanggo njaga aku adoh saka jagad sing saya edan, aku melu lukisan akrilik cairan. Iki mbantu aku ngetrapake keseimbangan paling optimal ing antarane hemisfer serebral kiwa lan tengen sing penting banget supaya bisa urip tentrem.

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Chandigarh
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN