Ngganti foto potret sampeyan
artistcornelia
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisMunichJerman

Werna, imajinasi lan urip! Perjalanan artis kanggo nyatakake kabeh.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION

Cornelia Steckhan - Seni Corky
Tampilan Int. Artis

Master Art Kontemporer - Anugerah Seni Global Konsep - Hadiah Internasional Leonardo da Vinci

Cornelia Steckhan minangka seniman Jerman sing lair ing Romania sing manggon ing Munich - Jerman lan Pantai Imperial - California. Dheweke diwenehi kredit kanggo mempromosikan Art Corky ing antarane kontemporer, karep dheweke menyang tema semesta bisa katon ing lukisan abstrak ing ngendi dheweke nampilake galaksi lan kosmos. Cornelia nyerang urip menyang extraterrestrials liwat karyane.

Cornelia nandurake wektu banget ing lelungan lan jagad iki. Dheweke nyinaoni jalur sing kurang kanggo nambah pengalaman endah para warga. Cornelia ngladeni awake kanggo mirsani alam sing andhap asor ing dheweke: Lukisane ngirim pesen sing kuwat kanggo njaga lingkungan. Iki bakal ngrampungake perhatian kanggo masalah global sing sensitif nyebabake emosi liwat stroke sikat sing tetep. Kesenian realistis dheweke nyoba nyedhaki planet. Dheweke nyekel imajinasi para penonton kanthi muter stroke kuat.

Cornelia nduwe dampak sing abot liwat seni dheweke kanggo nyuarakake keprihatinan tumrap karusakan sumber daya alam lan lapisan ozon sing saya suwe saya gedhe yaiku penyebab pemanasan global.

Cornelia mlaku kanthi akeh, nyerep seni lan arsitektur saka macem-macem budaya. Dheweke dadi pelukis sing abstrak lan fotografer inspirasi kanthi warna, pola, tekstur, lan cahya. Dheweke akeh pameran ing San Diego, Coronado, Pantai Imperial, - California, Fonix Arizona USA, nyusul pertunjukan sukses ing Ensenada - Mexico, Munich - Jerman, Calpe - Spanyol, Bucharest - Romania, Florence - Italia, Hambantota - Sri Lanka, Armani Hotel Burj Khalifa Dubai - Uni Emirat Arab.

"Aku seneng nuduhake imajinasi lan perasaan liwat lukisan lan inspirasi karo kabeh sing aku alami ing perjalanan urip sing luar biasa. Saben lukisan nduweni arti lan ekspresi saka perasaan nalika saiki digawe. "

https://www.corkyart.biz/

https://twitter.com/csteckhan

https://www.linkedin.com/in/cornelia-steckhan/

https://www.facebook.com/featured.artist.kunst/

https://www.facebook.com/corkyartaward/

https://www.facebook.com/cornelia.steckhan

https://www.facebook.com/alemcacs/

Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEOS
pameran
Artis ing Kerja
Artworks
pameran
BABAGING KULA

Aku dudu aktor politik nanging seniman

Lukisan anyar saka Cosalien (Cos = Cosmos + asing = Cosalien)

Digawe lan ditrapake dening Feature Int. Artis Cornelia Steckhan - Art Corky

(Patentprotekt ana)

Istilah futurisme asale saka futurum Latin (mbesuk). Artis kasebut ngilangi kabeh sing dideleng kaya ora tradisional lan tradisional. Dheweke nyoba nyetel tren seni anyar.

Miturut seniman futuristik, "seni" mesthine cocog karo urip nyata tinimbang kanggo nggambarake kepungkur. Tiruan jaman biyen, apa tema utawa motif, kudu nyingkiri, amarga ora cocog karo orisinalitas lan wektu sing tepat.

Futurisme keganggu marang cita-cita kaendahan lawas lan ngupayakake "cita-cita kecantikan" kanthi kacepetan lan dinamika, kosmos, asing, futurologi, ilmu. Ing sisih liyane, yen ndeleng gambar anyar, kita bakal weruh kosmos sing beda banget; Iki minangka kosmos sing ora tetep, owah-owahan terus, kosmos sing ora ana macem-macem tanpa wates.

Starik ketat saka planèt kasebut menehi dalan akeh banget lan akeh warna sing meh cerah. Kanggo gandheng geometri sing ketat, kebebasan wujud lan warna anyar wis ditindakake. Ora ana watesan; Kabeh ana ing fluks, intermingling, nembus dhewe. Kekacauan kreatif wis ngilangi tatanan para planet kanggo nglairake sing anyar.

Gambar anyar gambar asli gambar, kayata sadurunge lan Sawise. Dheweke nuduhake rasi lintang, salah siji ewu kemungkinan, lan iki wis nggawa wiji mutasi anyar. Saben gambar nuduhake aspek beda, beda karo kualitas karisma sing beda-beda. Dheweke kalebu bagean saka alam semesta kreatif. Antarmuka banget ing antarane seni ide, gambar jero, sing dipasrahake karo perasaan lan ide, lan rasi lintang instan ing proses proses kasebut. Intuisi, pakaryan spontan bisa nemokake papan permanen sing luwih gedhe.

Seri gambar bisa dideleng minangka unit. Dheweke nggambarake tahap pangembangan lukisan sing beda-beda, sing sengaja menehi ciri minangka evolusi: amarga ing tumindak sing nglukis kreatif, dheweke bakal nyritakake jagad simbolis kanggo subyek lan teknik anyar sing bisa dikendhaleni.

Kaya ing pseudomorphosis, sing wis suwe, saka asal saka galaksi aneh lan pungkasane, utawa apa sing bakal teka, mbentuk anyar, formasi anyar, seniman nyoba nyatakake gambar kasebut: pangembangan lan transformasi wujud sing ora dingerteni gesang.

Tampilan Int. Artis Cornelia Steckhan - Art Corky

https://www.corkyart.biz/

https://twitter.com/csteckhan

https://www.linkedin.com/in/cornelia-steckhan/

https://www.facebook.com/featured.artist.kunst/

https://www.facebook.com/corkyartaward/

https://www.facebook.com/cornelia.steckhan

https://www.facebook.com/alemcacs/

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD
Gambar BIOGRAPHY Artis 1
TEKNIK
Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
EXPERTISE
Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
AWARDS

Cornelia Steckhan - Seni Corky
Artis ditampilake saka Munich Jerman.

Latar mburi, Pasinaon:
Pemasaran ing Munich lan Art ing Akademi Hamburg, Jerman.
Pemasaran di Plymouth, Inggris.

Art Hamburg

Cornelia urip lan cat ing Munich, Jerman lan Pantai Imperial, California.

Lukisan seniman Jerman sing katon gampang kanggo ngungkapake kecelakaan sing luar biasa ngungkapake pengalaman emosional tinimbang realitas fisik. Miwiti pungkasan seni donya sawise karir bisnis sing sukses, lukisan Cornelia nggambarake emosi lan tanggapan subyektif sing muncul saka pengalaman pribadi.

Dheweke nggawe pengaruh gedhe ing jagad seni kanthi cekak kanthi lukisan ekspresionis.

dheweke digawe lan ngetrapake Trend Lukisan Anyar saka Cosalien (Cosmos + alien)
(Perlindhungan Paten ana)

Istilah futurisme asale saka futurum Latin (mbesuk). Artis kasebut ngilangi kabeh sing dideleng kaya ora tradisional lan tradisional. Dheweke nyoba nyetel tren seni anyar.

Miturut seniman futuristik, "seni" mesthine cocog karo urip nyata tinimbang kanggo nggambarake kepungkur. Tiruan jaman biyen, apa tema utawa motif, kudu nyingkiri, amarga ora cocog karo orisinalitas lan wektu sing tepat.

Futurisme keganggu marang cita-cita kaendahan lawas lan ngupayakake "cita-cita kecantikan" kanthi kacepetan lan dinamika, kosmos, asing, futurologi, ilmu. Ing sisih liyane, yen ndeleng gambar sing anyar, kita bakal ndeleng kosmos sing beda banget. Iki minangka kosmos sing ora tetep, owah-owahan terus, kosmos sing ora ana macem-macem tanpa wates.

Cornelia mlaku kanthi akeh, nyerep seni lan arsitektur saka macem-macem budaya. Dheweke dadi pelukis sing abstrak lan fotografer inspirasi kanthi warna, pola, tekstur, lan cahya. Dheweke ora setuju karo jinis. Akeh gagasan lan konsep sing tuwuh ing atine. Contone, pangayoman lingkungan lan satwa, alam semesta lan makhluk asing, wajah lan mata, mujur lan bawane liyane.

Pikiran dheweke entuk saka lelungan lan nggawa saben sikat nganggo sikat menyang kanvas.

Kanthi sukses lan pangenalan gedhe ing California, Cornelia uga mulang supaya nglukis kanggo wong tuwa lan bocah-bocah, sanajan bocah-bocah autistic. Dheweke nyenengake dheweke bisa ndeleng apa sing disenengi sanajan bocah-bocah cacat sing lagi kerja.

Dheweke akeh pameran ing San Diego, Coronado, Pantai Imperial - California, Arizona - USA, melu pameran lan pameran sing sukses ing Ensenada - Mexico, Munich - Jerman, Bucharest - Romania, Florence - Italia, Calpe - Spanyol, Hambantota - Sri Lanka, Dubai Burj Khalifa Armani Hotel lan Dubai Palm Jumeirah Island MGallery Retreat Hotel - Emirat Arab, New York City - AS, Roma - Italia, Monte Carlo - Kepemimpinan Monaco, Finalis ing 2nd Penghargaan Wisata Internasional Dubai Palm Jumeirah Hotel FIVE Penthouse - UAE, Kolkata West Bengal - India, ing kapal Ratu Elizabeth 2 ing Dubai - UAE lan pameran paling anyar dheweke ana ing Hambantota - Sri Lanka.

"Aku seneng nuduhake imajinasi lan perasaan liwat lukisan, lan inspirasi karo kabeh sing aku alami ing perjalanan urip sing luar biasa.

Lukisanku ora rampung lan tetep, padha malih dadi pikirane. Yen wis rampung, dheweke terus ganti miturut swasana pemirsa. Aku nggambar perkara-perkara kaya sing dak pikirake, ora kaya ngene.

Cornelia Steckhan bangga entuk penghargaan kayata:
Tampilan Int. Artis, San Diego, California, USA, Februari 2014
Master Seni Kontemporer, Florence, Italia, 27 Mei
th 2016
Pemenang saka Konsep Seni Konsep Global Art, Dubai, 17 Nopember
th 2017
Bebungah Internasional Leonardo Da Vinci, Florence, Italia, 20 Januari
th 2018
Master of Art Modern, New York City, USA, 27 April
th 2018
Giulio Cesare Award, Roma, Italia, 7 Juli
th 2018
Int. Penghargaan Caravaggio Great Master of Art, Milan, Italia, 7 Desember
th 2018

www.corkyart.biz

Cornelia Steckhan

- Seni Corky -

Gambar Seni Artis 1
Gambar Seni Artis 2
GAMPANG LATIHAN
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Munich
Jerman
Inggris, Perancis, Jerman, Rumania
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO