Ganti foto sampul sampeyan
ArtistDave
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanGweruZimbabwe

Karya seni minangka uripku ing kanvas. basis minyak & areng. Dipengaruhi dening Claude Monet. Kemampuan kanggo mbangun lan nambah tekstur, lapisan menyang lukisan dadi ngejarke. Kaya gaweyananku kanggo nyumerepi omah-omah omah lan dadi topik sing bisa diajak pirang-pirang taun kepungkur.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
BIOGRAFI

David Carlsson was born in Gweru, Zimbabwe in 1981. He works predominantly in contemporary oil painting but includes graphic art and model aeroplanes in his design portfolio. In 2005 he received a National Diploma of Visual Arts in Fine Art at the Andrew Owen School of Art in Cape Town. He currently tutors private art lessons and teachers art at the Genies Early Learning Centre and Midlands Christian School in Gweru, Zimbabwe.

David is represented in the National Arts Group exhibition: Landmarks, Wild Geese Art Festival, United Nations World Tourism Organisation - Victoria Falls 2013 conference and Sanganai.

TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Zimbabwe
Gweru
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN