Ngganti foto potret sampeyan
Atelier007
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisZwolleWalanda

Marit Otto (Hoorn-The Netherlands -, 1970 -) Aku wis kerja minangka seniman visual mandiri wiwit 1994. Studioku, dumunung ing Zwolle ing bangunan komunal kanggo musik, pagelaran, seni & kerajinan; Rieteweg 10, ing Zwolle.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION

2019 25 x 25 x 25 - Pameran kelompok @ Mondriaanhuis, Amersfoort

2019 Nieuwe Leden expositie Galerie de Ploegh, Amersfoort

2019 Kunstschouw Renesse, Zeeland
2019 Zomer Expo Opstelling Van Gendthallen, Amsterdam
Pameran 2017 Solo 'Kelebihan Kanggo Kabeh' @ Galerie Verzantvoort, Apeldoorn, Nl
Wisata Teaser 2017 Asia - Hong Kong
Ukiran 2017 Blou Blauw @ Stadkamer Zwolle
2017 Art kerjasama karo Harley Davelaar (sculptor) @ acara Jamshak @Langhuis, Zwolle
2017 Pameran solo Grand Cafe Public Zwolle
2016 Group Pameran Museum Amsterdam, Shakespeare Club. (Genderama)
2016 Solo pameran Cafe Eilders, Amsterdam
Pameran Grup 2015 Landschap Ing Mijn Hoofd, Hengelo
Pameran 2015 Group 'Feest van de Geest' ing konvensional Dominican, Zwolle
Pameran Grup 2014 'State of The Arts' Museum Stedelijk Zwolle
2014 Artstore Online Digawe ing Zwolle.
Pameran 2013 Duo ing arsitek 19 het Atelier, Zwolle (NL)
2012 St Jans Dal Ziekenhuis Hardenwijk (NL)
2012 Pameran Solo Fakultas Hukum, Leiden. (NL)
2011 Ing Simpenan ing Fokus 'Zwolle, (NL)
Pameran Duo 2011 'Tampilan Ego' karo sculpturer Thijs Kwakernaak ing artcentre 'Arte Presente', Zwolle, (NL)
Pameran 2010 Solo ing KCO Zwolle. (NL)
Pameran 2010 Duo 'Oneven' ing restoran, sanajan Zwolle
2009- Pameran klompok: Krijtstreep & Kanvas Ing Zwolle. NL (Krayon & Kanvas)

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEOS
Pambuka
Pambuka
BABAGING KULA

Aku bosok ing industri grafis nanging saya suwe saya berkembang dadi seniman multi diskusi. Fitur sing khas ing pakaryanku yaiku awak manungsa ing bentuk awake dhewe, wujud lan aspek laku. Kesenian saya asring dadi refleksi pribadi babagan masalah sosial lan urusan saiki, nanging aku uga diilhami dening adegan saben dina, platon lan khayalan saka prilaku manungsa. Sanajan kesenian saya estetis; iku uga ngemot unsur-unsur sing medhot sing ngrasakake rasa ganggu. Konflik iki minangka tema ambalan ing karya seni. Apa sampeyan ndeleng apa sing ditampilake? Kanggo kula, inovasi dudu tujuane dhewe, nanging asil saka wawasan sing terus maju lan kabutuhan mundhak lan nyurung wates dhewe. Akhir-akhir iki seni saya luwih dhuwur sing bisa diinterpretasikake minangka bali menyang inti. Artiku nggambarake fitrah manungsa kanthi apik, dibuwang pria, liwat nggunakake warna lan wujud. Pakaryan saiki saiki kurang anekdot tinimbang seni sadurunge. Gambar sing diciptakake asring ndemek ing fiction lan kasunyatan lan kalebu grafis nganti plastik. Pramila karya seni saya nutupi sawetara disiplin: lukisan, patung lan foto sing diproses. Sabanjure kanggo kerja minangka seniman mandiri, aku nggawe lan melu proyek seni komunitas lan proyek seni pendidikan. Aku uga ngrancang organisasi nirlaba, klien pribadi lan perusahaan komersial. Aku uga pelatih seni lan dadi anggota panitia panitia seni visual ing Zwolle.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Zwolle
Walanda
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO