Ganti foto sampul sampeyan
Ben Bernard Martin
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanKampenhoutBelgium

Gehuwd (51j) ketemu Anny drie kinderen en Vijf kleinkinderen

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Peringkat Belgiê 2020 = 23

Sawise 34 taun mulang gambar, nggambar lan foto fotografi, pensiun (?) Isih mulang dadi sukarelawan 50+ taun. r Pubic. Seni & desain (Fr) kaca 28 / 29.- (Peb) 2018

Babagan kerjaanku: Ing umur 15 (1958) aku mutusake dadi pelukis, kanthi motto "Aku pengin sinau kabeh". Aku durung tekan kana. Babagan teknis wis mulang babagan aku supaya ngerti apa sing bakal daklakoni. Pengalaman minangka guru mata pelajaran utama warna lan komposisi wis mulang supaya saya negesake pralambang ing warna lan wujud ing karya.

Sajrone dadi guru, aku wiwit maca pralambang iki, lan kaya ngono aku duwe pendekatan sing beda-beda ora mung kanggo nggawe nanging uga maca karya seni.
Dadi aku nganggep manawa minangka seniman, kita nuduhake bagean kapribadian sing gedhe; kanthi saben karya sing digawe, kita nggawe jiwa kosong. Kita kanthi ora sengaja mbukak apa sing kedadeyan ing njero ati.

Amarga akeh murid, sing saben dhewek dadi individu sing unik kanggo aku, aku uga kerja bareng karo dheweke lan nyoba empati karo upaya kanggo nyebutake dhewe ing pakaryan kasebut. Iki tegese aku ora duwe teknik sing tetep lan adaptasi karo subyek sing pengin dakkirim. Mula saben karya beda, aku dudu pelukis Coca Cola sing karyane padha.

Pitakon sing asring dak takon yaiku, apa sampeyan ngerti wong-wong sing kerja? Wangsulane ya, bisa uga aku kenal dhewe, utawa rapat cepet ing dalan (musisi lurung), utawa kanthi sukarela teka kanthi pose lan banjur dibayar kanthi sinau pambuka. Kanthi cara iki, kabeh wong wis wareg lan asring ana ing pakaryan kasebut.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK

1e houtskool en zwartkrijt / pastel. 2e Tempera, penetel tekenen 3e Olie op doek / papier 4e Acryl op doek / papier 5e digitaal verwerken foto.

 

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN
Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
Gambar PUBLIKASI Artis 1
Gambar PUBLIKASI Artis 2
Gambar PUBLIKASI Artis 3
ASAL | KONTAK
Belgium
Kampenhout
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN