Ganti foto sampul sampeyan
berlincreasi
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanManilaPhilippines

Hai im seniman mulang dhewe saka Filipina.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
Seni Video
Seni Video
BABAGING KULA

Halo, aku seniman mulang dhewe saka Filipina. Aku nggambar potret grafis uga gambar multimedia. Kowe sampeyan seneng ing kaca iki ♥ ️

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Philippines
Manila
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN