Ganti foto sampul sampeyan
bernbeck
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanBronxAmerika Serikat

Ilustrasi x Desainer Grafis x Artis Apik
Kanggo bisnis lan komisi takon: BeaTimy1tme@gmail.com

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Katresnan komik, kartun lan jinis seni sing nemplek ing proses kasebut. Nalika saya maju dadi artis, aku wis ngerti ana aturan seni jagad sing ora dirancang kanggo narik komunitas. Dadi, aku milih dalan dhewe. Kanggo nguatake artis ireng liyane.

BIOGRAFI

"Wiwit kawujudku, aku wis kejiret bug seni lan aku wis nggambar wiwit saiki. Akeh ing Bronx, seni ana ing endi wae; saka graffiti paling anyar ing 2 kereta (bayi 80) kanggo nonton kartun esuk esuk klasik. Art dadi cara komunikasi ku. Sampeyan ngidini aku ujar, ora bisa dakkandhakake. Cepet maju 15-20 taun mengko, isih nggambar, aku lulusan FIT ing gambaran. Sukses iki mbantu mbentuk gaya asli ing wiwitan nggunakake medium sing beda lan riwayat sejarah seni infus. Kajaba iku, aku ngembangake gaya sing bakal ana ing ndhuwur liyane. Tetep rame setya karo seni lan sawetara gig mengko, karya saya ditampilake ing galeri. Iki bakal dadi apik amarga uripku lan seniman terus saka kene. "

TEKNIK

Aku nggunakake kertas bristol sing diikat menyang panel kayu. Bristol iki glasier karo medium gloss sing jelas minangka pelindung. Sawise nggunakake cat minyak, potongan kasebut dicetak nganggo tinta pena akrilik khusus.

KEAHLIAN
PENGHARGAAN

"Bronx Ngenali Kepiye" 2017

ing Bronx Council on the Arts, Bronx, NY

PAMERAN KEPUNGKUR

"Ngomongake Wawasanmu" ing SK. Artpace, Brooklyn, NY 2019

"Hang Night Special" ing Enterprise Gavin Brown, 2019

New York, NY

"Asal Kapas 2" Ing Sampler Bushwick, 2019

Brooklyn, NY

"Pengetan Satu Taun" Ing Sampler Bushwick, 2019

Brooklyn, NY

"Wayfinding" ing BRAC, Bronx, NY 2018

"Aku Kangen Hip Hop X The Bus" (pertunjukan solo)

ing The Boogie Down Grind, Bronx, NY 2018

"Pinta Rico" Ing Sampler Bushwick, Brooklyn, NY 2018

"The Bushwick Collective", Brooklyn, NY 2018

"Asal Kapas" Ing Sampler Bushwick, Brooklyn, NY 2017

"Kumpulan Show" ing 6Base, Bronx, NY 2017

"Kita Ngimpi Werna" ing Fantasi ing Galeri Warna 2017

New York, NY

"BRAC ing Blok" ing Rex Hall, Bronx, NY 2016

"Tribute to Basquiat" ing Cheri, New York, NY 2016

"Art Sub-Urban" ing Studio 5404, Massapequa, NY 2015

"6x6 Kumpulan Tampilake Mupangate" ing Heath Gallery, New York, NY 2014

"Hang Night" ing Heath Gallery, New York, NY 2014

"Def Jam: Perang Daya" ing Sol Studio, New York, NY 2013

"6x6 Group Show" ing Heath Gallery, New York, NY 2013

"Pasuryan" ing Heath Gallery, New York, NY 2012

"Artbazaar" ing Galeri Lyons Wier, New York, NY 2009

PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Amerika Serikat
Bronx
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN