Ganti foto sampul sampeyan
Bie0927
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanManilaPhilippines

Freelancer. 16.
Kekhususan saya yaiku iluustrations seni digital lan tradisional sing fokus ing animasi.
Realisme isih terus ditindakake.
Muga-muga sampeyan seneng seni lan tuku em.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Kekhususan saya yaiku iluustrations seni digital lan tradisional sing fokus ing animasi. Realisme isih terus ditindakake. Muga-muga sampeyan seneng seni lan tuku
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Philippines
Manila
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN