Ganti foto sampul sampeyan
BobzWebz
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanMelton MowbrayInggris

Aku kerja ing loro fotografi, kanthi penekanan ing fotografi jalanan, lan seni abstrak, digawe nganggo media digital. Pilihan kriya iki saiki kasedhiya minangka cetakan edisi winates.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Minangka fotografer, aku duwe pameran ing pirang-pirang papan ing Inggris, kalebu Universitas Cambridge; ing 2018, aku nduwe pameran solo ing Museu Municipal ing Faro, Portugal. Minangka seniman grafis, aku diwakili ing koleksi Galeri Nasional Nasional lan Museum Inggris, lan karya saya ditampilake ing rong buku: Kertu 'Artists': A Compendium 'lan' Leeds Postcards '. Saiki aku nggawe karya seni abstrak nggunakake media digital. Pilihan kasebut kasedhiya minangka cetakan edisi terbatas saka Robert Richardson Art (ana tautan profil iki) lan liwat ARTMO.

BIOGRAFI

Aku sinau Desain Komunikasi ing Fakultas Seni lan Desain, Politeknik London Timur London (saiki dadi Universitas East London). Ing ngisor iki aku sinau Pendidikan ing Garnett College London lan Universitas Hull. Aku dadi dosen full time ing sektor pendhidhikan lan ing Universitas. Saiki aku kerja kanthi mandiri minangka seniman visual lan panulis.

TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR

  1. Pameran anyar kalebu ing ngisor iki:

2013: Show Show Solo, Pilihan saka Padhang sisih Up, Galeri DepARTures, Bandara East Midlands

2014: Dituduhake ing Kertu Pos minangka Karya Umum Umum, X Menehi Bökship, London

2014: Show Show Solo, Romeinaround: foto saka Roma saiki, Museum Arkeologi Klasik, Fakultas Klasik, Universitas Cambridge

2014: Show Show Solo, TextSpaces, puisi beton lan seni konstruktif, Kunsthaus Rehau, Jerman

2014: Dituduhake ing Pengen Sampeyan Iki? kartu seniman, The Atkinson, Southport (Pameran Wisata Art)

2015: Dituduhake ing Pengen Sampeyan Iki? kartu seniman, MAC, Birmingham (Pameran tur Circuit Art)

2015: Dituduhake ing Pameran Internasional, Douanehuisje, Maassluis, Walanda

2015 Wigati ing Pengen Sampeyan Iki? karton seniman, Hestercombe House, Somerset (Pameran tur Circuit Art)

2015: Dituduhake ing Cariyos II, Pameran online Biennale Austria

2016: Dituduhake ing Gastspiel, pameran Biennale Austria ing Galerie am Färberbach, Steinbach an der Steyr, Austria

2016: Minangka bagean saka Sambungan Lo-Vie karo Elisabeth Rass, The Lost World, dipilih dening juri kanggo menehi presentasi ing Media Art Fair, Seni Kontemporer Ruhr, Essen, Jerman

2016: Pameran Solo, pameran gambar warna online, sing ditampilake dening Corridor Elephant, proyek fotografi lan penerbit berbasis Paris

2017: Proyek penerbitan Bobz Cardz sing diwakili ing Lalu lintas Budaya, Hester Street Fair, New York

2017: Proyek penerbitan Bobz Cardz sing diwakili ing Funzilla, Roma

2017: Pameran Solo, pameran gambar warna online, sing ditampilake dening Corridor Elephant, proyek fotografi lan penerbit berbasis Paris

2017: Proyek penerbitan Bobz Cardz sing diwakili ing Lalu lintas Budaya, Los Angeles

2018: Pameran solo, pameran foto, Luz Brilhante: foto Do Algarve E Da Inglaterra (Cahya Cahya: Foto saka Algarve lan Inggris), Museu Municipal, Faro, Portugal

GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
PUBLIKASI

1980: Papat desain diterbitake dening Leeds Postcards

Digawe lan dibahas ing Asal Panulis (dening Roy Harris, Profesor Linguistik Umum ing Universitas Oxford, Duckworth, London, 1986, pp 50-51)

1990: Enem kertu promosi: Acara Konkrit

1990s: Puisi ing macem-macem masalah saka agenda (majalah puisi)

1980, penerbitan proyek: Seri Puisi Sithik, Big Poems Books

Pakurmatan kanggo Imagina (diedit dening William Pratt lan Robert Richardson, AMS Press, New York, 1992)

Klebu ing Budaya Perang: Perubahan Pangowahan lan Pangowahan ing Perang Dunia Loro (diedit dening Pat Kirkham lan David Thoms, Lawrence and Wishart, London, 1995)

1990, penerbitan proyek: Door-menyang-Ngendi wae

2004: Telung kertu promosi kanggo Windows Prancis

Klebu ing Kothak Artists: A Compendium (dening Jeremy Cooper, Reaktion Books, London, 2012)

Klebu ing Kertu Pos minangka Karya Umum Umum (X Tandha Bökship, London, 2014)

2015, proyek penerbitan, fotografi: Italia Urip, Lounge Bebas tugas; puisi: Sajak Flyer

Klebu ing Kertu Leeds (dening Christine Hankinson lan Craig Oldham, Papat Sudut Buku, London, 2018)

Gambar PUBLIKASI Artis 1
ASAL | KONTAK
Inggris
Melton Mowbray
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN