Ganti foto sampul sampeyan
Bojorquez
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanPueblaMexico

Lukisan sensitif lan iki ora bisa ditarik saka konteks sejarah. Sejarah seni nyebutake sejarah manungsa. Werna, bentuk lan tekstur bakal ngomong babagan generasi kasebut. Bojorquez

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Pakaryan kula minangka asil proses campuran teknik eksperimen kontemporer lan cara ndeleng jagad. Bojórquez

BIOGRAFI

Sketsa lintasan

 

Arturo Bojórquez Sauceda lair ing Sinaloa, Meksiko, ing taun 1965. Dheweke nindakake muralisme wiwit cilik ing gedung umum sing khusus didhidhik. Dheweke sinau Desain Grafis ing Instituto de Arte Publicitario del Estado de México, Figura al Fresco ing World Trade Center ing New York (2001), Psikologi seni sing ditrapake kanggo ekspresi sosial (karo Carvalho) ing Salvador de Bahía, Brasil (2008) , seni abstrak ing Toulouse, Prancis (1995), lan lokakarya seni kontemporer ing Paris.

Bojórquez sing akeh mandhiri nyoba nggabungake tokoh kasebut karo konteks sosial nggunakake sumber daya kayata tekstur, mesin lan akar mestisaje sing wis dadi globalisasi.

Dheweke wis melu seni Soho ing NY, USA, lan melu sawetara pameran ing Meksiko lan luar negeri.

Aspek pungkasan sing ngetrapake arah estetis digandhengake karo kritik sosial manungsa lan makhluke, amarga ora ana hubungane karo lingkungan alam, nganti ilang "kamanungsan" dadi dina iki pancen nyata nanging kontradiksi nggunakake animasi romantis. Ing dinamis iki, seni wis dadi faktor sensibilitas lan swara sing penting, ing jalur iki isih akeh sing bisa diekspresikake.

Bojórquez saiki makarya mulang seni lukis lan nggambar ing lokakarya kolektif ("Forma y concepto") ing kutha Puebla, Meksiko. Proyek iki nyoba nggabungake kabeh wong ing eksplorasi, asimilasi, lan produksi seni sing nuwuhake pengalaman pribadi sing ngidini dheweke ngerti lan takon lingkungane.

Panelusuran kasebut ora mung ilmiah, nanging uga artistik amarga kalebu manungsa.

 

Arturo Bojórquez Sauceda.

 

TEKNIK

Teknikku campuran nanging umume eksperimen. Pungkasane, media mung menehi wujud basa lan ide.

KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR

Pameran terakhirku ing Puebla México 2017.

PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Mexico
Puebla
Inggris, Perancis, Spanyol
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN