Ngganti foto potret sampeyan
Brennpfade
Ngganti foto potret sampeyan
ArtishamburgJerman

Aku digunakake kanggo ngobong garis sing alus menyang kertas. Sajrone pirang-pirang wulan, garis kasebut dadi struktur kompleks. Desain lan karya seni saya adhedhasar struktur kasebut. Dina iki, aku fokusake gaweyan ing tabel patung lan obyek perabotan.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Sajrone kegiatan seni, aku wis nggawe teknik khusus dhewe sing digunakake kanggo mbakar garis-garis sing apik dadi potongan kertas. Sajrone pirang-pirang wulan, garis-garis kasebut dadi luwih kompak lan mbentuk jaringan alus. Pungkasan, dheweke mboko sithik tuwuh lan dadi struktur kompleks. Aku nelpon dheweke "tilas pembakaran". Desain lan karya seni liyane adhedhasar struktur kasebut. Gaya khas iki mili menyang macem-macem kegiatan seni. Nanging, dina iki, aku fokusake tugasku ing tabel patung lan obyek perabotan. Objek kasebut diproduksi kanthi edisi winates kanthi tliti sing paling dhuwur lan kualitas kelas dhuwur sing digawe ing Jerman. Dheweke entuk keunikan minangka asil saka macem-macem bahan, pewarna lan pemurnian, dipilih cocog karo kebutuhan pelanggan. Aku pengin mbukak ruang anyar kanggo minimalisasi kreatif ing fungsi lan ekonomi, nguatake prekara-prekara saben dinane kanthi menehi "jiwa" maneh. Oscillating antara seni lan desain, antarane panggunaan lan kebebasan wujud, karya seni saya minangka obyek kekuwatan lan puisi archaic, ora mung fungsional, nanging kanthi kepribadian lan desain karakteristik, dheweke uga bakal menehi mungsuh kanggo nggambarake pikiran.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD

Aku lair ing Hamburg ing 1961. Antarane 1984 lan 1988 aku sinau Desain ing Universitas Ilmu Terapan ing Hamburg sawise aku kerja dadi desainer grafis lan ilustrasi lepas. Aku wis makarya dadi seniman independen wiwit 1992.

TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
hamburg
Jerman
Inggris, Jerman
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO