Ngganti foto potret sampeyan
bruceone
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaKurator / Visualis independenWest New YorkAmerika Serikat
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA
Kurator / Penasaran / Cyclist / Konsumen Input / Warga Multiverse- "Art ngemot kekuwatan nguatake, nggawe transisi, menehi kesempatan kanggo ngerteni lan ngidini ngalamun"
TENTANG AKSAYA | PROFESION
Praktek curatorialku nyawijahi seniman kanthi panggonane kanggo nampilake gaweyan- biasane gawe bareng pirang-pirang seniman lan ngeklik kohesi tematik saka pakaryane. Aku njelajah hubungan seni nganggo sejarah seni, budaya lan kontemporer. Aku menehi pirembagan babagan seni, hubungane karo masyarakat lan wektu- nalika nambah peran penting saka pamirsa ing persamaan seni (artis + pamirsa) = efek pokok.
VIDEOS
ING JAWA | KONTAK | Luwih
West New York
Amerika Serikat
Kurator / Visualis independen
Seni / Budaya
Inggris
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO