Ngganti foto potret sampeyan
bruceone
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaKurator / Visualis independenWest New YorkAmerika Serikat
Status akun panganggo iki disetujui

Dipuntedahaken

Klaus Carl Rasche

Nyambungake World Art

Steven Hart

Dosen Artis lan Art & Desain ing kolej Skotlandia luwih saka 25.
Aku nggawe potret media campuran sing dilapis akeh. Aku inspirasi dening

Ber Lazarus

Praktekku nylidiki hubungan antara obyek ing papan, sifat wujud ing gerakan lan efek skala ing komposisi. Aku nggunakake a