Ngganti foto potret sampeyan
CaroleKohler
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisLommiswilSwiss

Aku dadi seniman Swiss nggawe lukisan sing paling abstrak, sebabe bisa nambah kasunyatan. Aku inspirasi karo pengalaman alam, sing ora dakkenal ing kriya. Aku kalebu lukisan adhedhasar akrilik serat lan pigmen alami.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION

pameran mbesuk

9.6.-5.8.19, Museum Kirsten Kjaer, Frostrup, Denmark, residensi artis lan pameran cilik, lukisan lan kasunyatan tambah

saka 16.6.2019, Galleri Tonrby, Bindslev, Denmark, pameran lan perwakilan permanen, lukisan lan kasunyatan tambah

13.10-24.11.2019, Büni-Galerie, Dotzigen, Swiss, pameran tunggal 2019, lukisan, kasunyatan lan patung

4.-8.12.2019, SPECTRUM Miami sajrone minggu ART BASEL Miami, Perwakilan pameran seni dening AHC Consulting, Hamburg, Jerman, lukisan lan kasunyatan tambah

VIDEOS
pameran
pameran
BABAGING KULA

Carole Kohler narik inspirasi saka Alam lan akeh perjalanan. Dheweke njupuk kita ing perjalanan ing jagad cahya, pangilon lan transparansi kanthi potongan aluminium lan abstraksi sensitif.

Para penonton ngubengi patung kasebut kaya-kaya nyentuh lukisan lukisan supaya luwih bisa ngreti emosi sing diwenehake dening seniman. nemokake awake dhewe gumun lan gumun sadurunge gaweyan sing terus mekar kanthi padhang sajrone muter lan refleksi.

Saben pakaryan gumunggung sawetara maca, menehi kesempatan kanggo saben wong maca sing dikarepake bisa diwutahake gumantung saka pengalaman urip utawa kanthi ringkes.

Carole Kohler menehi kebebasan kanggo saben wong kanggo nemokake benang abang dhewe babagan warna lan bentuk sing kuat lan sensitif.

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Lommiswil
Swiss
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO