Ngganti foto potret sampeyan
CarolineB
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisManchesterInggris

Aku artis modern lan konsep adhedhasar ing Bolton, Inggris

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
0 / 0
ING EXHIBITION

Pameran mbesuk ing AS: Minggu Art Arts Musim Panas 2019, The Salon of Art and Design Fair, Art Basel Miami Week lan Chester Arts Fair UK.

VIDEOS
BABAGING KULA

Aku artis modern lan konsep adhedhasar ing Bolton, Inggris. Asli saka Manchester UK Aku wis urip, makarya lan lelungan ing saindenging jagad. Sajrone lelungan aku tansah ngimpi kanggo nglukis sawetara perkara sing nggumunake sing dakdeleng. Didhukung kanthi kepengin kanggo njelajah definisi swarga idyllik aku nggawe komposisi apik sing diisi karo multicolour, getar, rasa lan energi. Medium favoritku yaiku cat akrilik ing kanvas amarga aku rumangsa ngidini aku nyatakake kepinginan kanthi efektif. Aku bubar nampilake ing London lan New York.

BABAD
TEKNIK

Cat akrilik ing macem-macem canvases ukuran.

EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN

Pameran Seni Liyane, London sing dituduhake Saatchi Art ing Maret lan Ekspo Art New York, New York ing wulan April.

PUBLIKASI
Gambar PUBLIKASI Artis 1
Gambar PUBLIKASI Artis 2
Gambar PUBLIKASI Artis 3
ING JAWA | KONTAK
Manchester
Inggris
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO