Ganti foto sampul sampeyan
Czyrille
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanValenzuela Philippines

Ahli Farmak Clinical ngowahi Artis. Nelpon, ora dadi pakaryan.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Czyrille Salazar minangka Pharmacist Clinical sing dilisensi sing impen seni ora nate ngilangi taun-taun academe dheweke. Untunge, bapake seniman Museum Nasional Halus Seni Nasional, Carlos Salazar, ngisi pendidikan sing dibutuhake ing lapangan. Anyar ing industri adol seni, nanging minangka jiwa lawas kanthi praktik ing seni, subjek dheweke biasane dadi lukisan impen wanita, luwih seneng, liyane melankolik. Woh lukisan kanthi nunggang gelombang emosi.

Kejabi tokoh wanita, sawetara subjek sing beda-beda uga katon ing lukisane kanthi seneng kabebasan kreatifitas sing ana ing seni kalebu urip lan ilustrasi obyek saben dinten.

ABOUT ME Image 1
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN

Czyrille ora kepengin ngilangi kebebasan sing teka karo kreatifitas. Dheweke bebas nganggo modus lan teknik sing beda-beda, sanajan potongan dheweke meh kabeh kepengin banget ngalamun.

Nalika nggawe potongan serius, lenga bakal dadi media sing dadi pilihan dheweke banjur ngalih menyang cat banyu nalika dheweke pengin ngaso lan nggawe potongan sing nyenengake.

Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Philippines
Valenzuela
Inggris
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN