Ganti foto sampul sampeyan
dekunumag
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaPublisherSeni Dek UnuVenice, FloridaAmerika Serikat

Majalah Dek Unu, divisi Dek Unu Arts, nerbitake lan promosi karya lan tembung para fotografer seni sing apik banget, sing wis rampung ing sewelas edisi format saben taun kanthi online lan dicithak.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto Fitur Anggota
BABAGING KULA

Jurnal artis sing khas kanggo seni fotografi nduwe kiriman portofolio kanggo edisi September. Kabeh genre foto lan teknik ditampani, antik kanggo kontemporer, langsung aneh. Pandhuan lengkap ing www.dekunumag.com/submit. Kanggo ngerteni apa sing kudu ditindakake, coba deleng edition saiki ing www.dekunumag.com lan karya sing dipilih saka arsip masalah bali ing www.dekunuarts.com. Pitakonan kanggo: dekunumag [at] gmail [dot] com

TENTANG AKSAYA | PROFESION

Majalah Dek Unu didegake dening para seniman foto minangka alternatif sing luwih apik kanggo mesin cetak, majalah sastra lan jurnal universitas, sing biasane fotografi seni rupa. Kita dadi misi nyedhiyakake kesempatan publikasi lan promosi sing hormat lan dihormati marang para seniman kabeh pedigrees lan tahap karir kanggo sesambungan profesional, kepercayaan akademik, merek lan bangunan resum.

Kita, kanthi pilihan, cilik banget nanging, kita mikir, unik. Piagam kita pendidikan lan budaya lan model operasi kita ora kanggo golek bathi lan tanpa iklan. Biaya produksi diimbangi utamane dening sumbangan, geran, proyek sisih, lan heroik saka staf sukarelawan. Kesempatan tradisional kanggo pameran sithik lan akeh seniman ora bisa menehi perwakilan pemasaran utawa agen. Amarga ukuran lan sikap, kita bisa menehi dhukungan lan pendhapat sing luar biasa tanpa mbayar kanggo para seniman sing ditampilake.

Majalah saben wulan ngemot portofolio gambar lan wawancara sing jero karo siji seniman, presentasi solo. Saben masalah dipromosikan kanthi nggunakake email, web, lan media sosial menyang pamirsa seniman, pendidik, gallerists, penerbit, lan kolektor. Artis sing ditampilake ing saben 11 masalah saben wulan dadi bagean saka edisi "Jarlibro" sing jeneng lan tautan diumumake ing wulan 12 lan karya kapilih saka saben dadi bagean koleksi permanen Dek Unu Gallery.

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Venice, Florida
Amerika Serikat
Publisher
Seni Dek Unu
Fotografi Seni Halus
Tautan Media Sosial sampeyan bakal katon minangka ikon ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN