Ganti foto sampul sampeyan
DHanf
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanDarmstadtJerman

pengalaman urip wiwit 1959, lair ing Cologne / Jerman
bojo, bapak lanang, guru, pelatih mental lan pelatih rugby, jaringan
sinau filsafat, basa german lan sastra
pengalaman ing fotografi seni digital lan digital wiwit 1979

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN

panemuan seni cologne 2019, sing disedhiyakake dening Galleria Mercedes Roldan
12.-14.04.2019, https://discoveryartfair.com/de/fairs/koeln/

"Pasuryan Noe" sing dipersembahake ing "Internationale Kunstausstellung" dening Achtzig Galerie, Berlin, Hagenauer Str. 7, 10435 Berlin, 12.04. - 11.05.2019. Vernissage 12.04., 7pm

Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
Seni Video
BABAGING KULA

Minangka seniman, kasengsemku ing babagan urip lan sistem sing digawe, kita minangka manungsa sing digunakake kanggo urip. Pikiran, psikologis, psikologis lan seni, teknik lan metode, aku nyiptakake urip dhewe lan kabeh wong sing daktempuh. entuk kemungkinan kanggo sinau. Art saka sudut pandhuanku bisa digunakake minangka kaca tingal sing nggedhekake, bisa uga fokus ing aspek rahasia utawa didhelikake utawa mung nyenengake lan nyenengake. Aku seneng main genre, coba ngluwihi watesan lan seneng nuduhake perspektifku babagan urip.

Aku mesthi seneng dolanan kanthi warna, wujud lan wujud. Jagad iki kaya sing beda-beda, beda lan ora nyenengake lan kita kudu nginstal konsep orientasi kanggo golek kekacauan. Kanggo nemokake bolongan ing konsep, supaya aku mikir lan nyoba ngirim titik-titik pemicu kasebut menyang resepsi seni dadi tujuanku. Ing sandhinge seni uga bisa uga mung seneng-seneng lan didorong kanthi seneng dolanan kanthi warna lan rasa seneng.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
BIOGRAFI

Lair ing Cologne, Jerman ing 1959, aku dikira nggawe scetching lan komposisi dhasar saka bapakku, sing dadi seniman dhuwur, nanging ora bisa nggayuh urip seniman.

Aku sinau teknologi seni majeng dening mantan guru seni Wolfgang Göddertz, sing minangka pemahat lan seniman, direktur musium ing Stommeln / Jerman.

Nalika miwiti foto, aku ngerti babagan potensial ekspresi seni. Aku sinau babagan 2 insinyur fotografi lan wiwit dadi fotografer ing pemandangan musik Cologne ing 1979. Aku eksperimen lan makarya kanthi macem-macem format fotografi analog, Lochkamera, 35mm, 6x6, 6x9, 14 "lan nemoni laboratorium portabel kanggo ngembangake latar mburi negatives analog. Malah aku wis makarya akeh, aku ora bisa urip saka fotografi lan aku. milih pendidikan profesional liyane lan cara kanggo mbiayai dhewe, nanging aku ora nate fotografi.

Ana akeh seniman sing duwe pengaruh marang konsepsi seni, mesthine jeneng-jeneng gedhe kayata Van Gogh, Klimt, Picasso, Dali, nanging sing paling penting aku seneng banget karo seniman guwa sing ora dingerteni ing saindenging jagad, Albrecht Duerer, Goya, Joseph Beuys lan tukang foto sing apik kaya Anselm Adams, Man Ray, Sander Agustus kanthi studi sosiologi lan fotografik, Klaus Staeck karo pernyataan politik saka Heidelberg / Jerman lan Jürgen Klauke, saka Cologne / Jerman.

Ing Desember 2017, Annette Schreiber, fotografer lan kanca sing hebat banget meksa aku, nerbitake foto-fotoku lan aku kaget karo feed umume. Aku mutusake miwiti karir dadi seniman. Wiwit 2018 karya seni saya ditampilake sawetara galeri lan agensi lan aku wiwit adol ing saindenging jagad seni. Aku kepenak banget babagan asil kasebut, sing ora nate dakpikir sadurunge lan aku seneng menehi hasil seni ing kene kanggo kepenak lan koleksi sampeyan.

Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK

Kesenian sing kuat ora mung sesanti, proses nggawe lan tresna, uga minangka asil teknik lan ilmu sing digunakake kanggo njaluk asil sing cocog. Saka perspektif iki, aku mesthi nyoba sinau babagan alat sing dakgunakake, ora preduli, motret digital utawa digital utawa seni digital. Sanalika aku ora ngerti carane njaluk efek kaya sing dakkarepake, mula aku njelajah kepiye carane. Saiki Photoshop lan akeh program sing beda mbantu ngembangake visi, nanging sawetara teknik sing lawas lan terkenal isih bakal bisa digunakake. Aku seneng nggawe kolase format sing amba kanggo nyritakake crita lan pemandangan develope, aku nggunakake pirang-pirang pangkalan lapisan kanggo foto utawa lukisan nyata kanggo nggawe latar sing apik lan ngirim informasi lan rincian. Aku ora bakal nampa watesan babagan jinis lan teknik, nanging bisa uga nampa, yen cocog karo asilku.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR

#DC18, Pameran Grup Downtown Chiado 2018, Lisbon, Portugal Februari 2018

GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
PUBLIKASI

Majalah Foto EYE, Wina, Austria, 06.2018, fitur kaca 10

Gambar PUBLIKASI Artis 1
ASAL | KONTAK
Jerman
Darmstadt
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN