Ganti foto sampul sampeyan
donaldspencer
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanRancho Mirage, CaliforniaAmerika Serikat
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN

Lukisan anyar Spencer bosok ing energi lan eksperimen sing ditemokake ing ekspresionisme abstrak. Minangka seniman, dheweke asring nggabungake teknik lukisan lan cetakan klasik kanggo ngasilake lukisan sing dinamis lan apik sing apik banget, subtlety, kasugihan warna lan ukuran sing apik banget.

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
BABAGING KULA

 

Donald Spencer rawuh ing Cleveland Institute of Art and Cooper School of Art ing Cleveland, Ohio sadurunge entuk gelar Sarjana Fine Arts Degree saka Universitas Ohio Wesleyan lan mlebu ing Universitas New York kanggo sinau lulusan babagan pendidikan seni. Piyambakipun pikantuk kemitraan kanggo nglukis ing NYC ing disponsori Museum Whitney of American Art lan banjur kerja ing pamrentah swasta Donn Steward, master-print master ing Universal Limited Art Editions.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
TEKNIK

Spencer minangka "pelukis pelukis" utawa seniman seniman, ing seniman kasebut, pendhidhikan seni lan aficionados, bakal njelajah inci lukisan kasebut saka permukaan uga saka sebrang ruangan. Dheweke banjur bakal menehi spekulasi babagan cara nggayuh kuwalitas sing nggegirisi kanthi nggunakake bahan cat tradisional lan kanvas. Spencer nerangake manawa ana sawetara trik utawa bahan anyar. Contone, bahan-bahan swara eksotik kaya "bledug marmer", sing bakal digunakake dheweke, yaiku bener yaiku bahan lawas ing abad kaping pisanan sing ditemokake ing primer kanvas kaya jesso. Ing pakaryan Spencer, spontanitas lan ekspresi gratis ngenggoni papan sing penting, nanging seni sing apik banget uga mbutuhake karya disiplin sing ora sopan, sabar, nggatekake detail, terus-terusan lan kekarepan kanggo bola-bali nggawe risiko supaya kabeh bisa luwih apik tinimbang mung asil apik. Mbok manawa bagean sing paling angel yaiku mutusake nalika lukisan wis rampung - kapan ngomong kapan!?

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
PUBLIKASI

Lukisan Spencer minangka topik anyar saka Parson's New School for Design article dening dosen teori warna lan penulis Marcie Cooperman.http: //marcie.wpengine.com/colors-create-fire-burn-up-paintings/ Lukisan 2013 "Labyrinth ”, Dianugerahi penghargaan paling dhuwur dening panel hakim internasional sing makili Seni Kontemporer Internasional lan Arca (ICAS).

 

ASAL | KONTAK
Amerika Serikat
Rancho Mirage, California
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN