Ganti foto sampul sampeyan
eamonmacdonald
Ganti foto sampul sampeyan
Tim ARTMOManager Marketing Media SosialSt AndrewsInggris
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Saiki aku kerja minangka manajer Pemasaran Media Sosial kanggo ARTMO lan uga sinau kanggo MA ing Sejarah Seni saka Universitas St Andrews.

Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

Undhang-undhang Sejarah Seni

ASAL | KONTAK
Inggris
St Andrews
eamon_macdonald
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
Bagean iki katon mung dhewe; ora umum.

Deleng LAGI ...

LOG-IN