Ganti foto sampul sampeyan
Enzo
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanBerlinJerman
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Art lan Media Anyar

Proyek internasional, antarane media anyar, sambungan antarane seni, desain, musik, video, dokumentasi, seni gratis, lan nggawe ide anyar. Nyambung inspirasi ing ide jaringan ...

BIOGRAFI
1996-2002 sinau media seni anyar lan seni seni visual ing Bremen
2002 wisuda diploma

TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Jerman
Berlin
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN