Ganti foto sampul sampeyan
FlorenceAcademA
Ganti foto sampul sampeyan
UniversitasFlorenceItalia

Sekolah nyegerake metode realisme klasik 19th Abad kanggo gambar, lukisan lan patung. FAA minangka organisasi nirlaba.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Pakaryan siswa lan lulusan langsung kena pengaruh filsafat, metodologi pengajaran, lan struktur fisik studio sing digawe. Ramiro Sanchez, Direktur Program Lukisan Lanjut FAA, ngandhakake ing ngisor iki babagan mbangun dhasar keterampilan siswa:
"Minangka program iki nantang individu supaya bisa ngupayakake katrampilan teknis ngluwihi kapasitas sing dirasakake, dheweke tuwuh kekuwatan karakter lan kapercayan sing dibutuhake kanggo dadi pelukis profesional. Iki mbantu nggawe kahanan pikiran sing mesthi bisa milih. Lulusan kita ora bakal ngadeg ing ngarep kanvas kosong lan rumangsa ilang. Dheweke bakal bisa bali maneh kanthi cara kasebut. Dheweke ora bakal nate ujar kepiye aku bakal nindakake iki, nanging luwih fokus marang apa sing pengin dikandhani, lan tindakake inspirasi. "
Karakteristik seni Seni The Florence Academy yaiku mbutuhake kabeh siswa kita nyambut gawe kanthi urip ing sisih cahya sisih lor, ing tradisi para tuan jaman biyen sing dakkarepake: Titian, Rembrandt, lan Velázquez, diwenehi sawetara. Murid-murid kita ora nyalin subyek dheweke, nanging sinau kanggo nerjemahake alam kanthi cara sing akurat lan akurat. Tukang dawa bisa bertahan telung jam dina, limang dina seminggu suwene patang utawa limang minggu. Iki menehi wektu kanggo seniman kanggo ngatasi masalah lan ngasilake gambar utawa lukisan sing kompeten. Cahya alam ngidini siswa milih area lukisan tartamtu supaya tetep fokus ing area peripheral tetep ora fokus, kaya mripat ing alam: ora ana sudhut ing cahya alami, nanging cahya cahya alus nganti peteng.

Gambar Tampilan UNI 1
FAKULTAS SENI

Metode ukuran ukuran minangka alat sing migunani, lan kita aplikasi ing tahap awal kurikulum nalika siswa sinau pangukuran, proporsi, lan bentuk bayangan. Artis ing tataran lanjut diwulang kanggo ngukur pangukuran komparatif yen perlu.

Tingkat kemajuan siswa liwat Program Gambar lan Lukisan beda-beda saben individu, lan biasane mbutuhake minimal telung taun kanggo ngrampungake. Kelas ketemu dina Senen nganti Jumuah wiwit jam 9:00 esuk nganti 4:00 sore. Siswa nggambar lan patung taun kapisan kudu melu ing Kuliah Anatomi sing dianakake ing dina Senen sore wiwit jam 5:00 - 7:00 sore. Siswa dilebokake ing kelas nggambar gambar tambahan ing sawijining sore seminggu. Kabeh siswa dianjurake kanggo melu ing kuliah Jumuah sore lan Reviewing ceramah Seniman lan demonstrasi teknis babagan materi & teknik sing dianakake ing taun ajaran.

Siswa dianggep minangka lulusan nalika wis sukses nggawe kabeh proyek sing diutus. Ijazah lulusan sing ditampa nalika ngrampungake Program Lukisan utawa Program Ukiran dikenali dening Asosiasi Sekolah Seni lan Desain Nasional minangka sertifikat tingkat universiti.

Pakaryan siswa lan lulusan uga kena pengaruh saka fakultas, sing dipilih saka sing paling apik kanggo awak mahasiswa. Saben taun, siswa limang nganti pitung maju dipilih minangka asisten pamulangan ing Program Drawing Intensif. Suwe-suwe, sawetara dadi Petunjuk Utama, lan pungkasane Direktur Program. Akademi kasebut disengkuyung dening klompok seniman komitmen sing basa instruksional digabung karo latar mburi umum, nanging saben wong nggawa suarane dhewe menyang kritik.

Foto UNI 1
Foto UNI 2
Foto UNI 3
GALERI & ACARA
ASAL | KONTAK
Italia
Florence
Liwat Aretina 293
+ 39 055 245444
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan

Deleng LAGI ...

LOG-IN