Ganti foto sampul sampeyan
giacomofalcinelli
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanSutriItalia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

"Sono da semper affascinato dalle immagini lan teka saka interagiscono con the persone proponendo una visione parziale o fantastica della realtà.

Gabungan partai ing fotografie lan disegni piegandoli kabeh'immaginazione è un po 'come ricomporre frammenti di rampung vissuta.

Cerco di tradurre ing immagini sensazioni emozioni stati d'animo del quotidiano che troppo spesso vengono distrattamente archiviate decantandole dal peso della rutin e filtrandone emozioni e ricordi che da esse derivano.

Qualche volta ci riesco ...

C'è chi si esercita minangka koscienze manipolare ... sampeyan bakal ngerti ing manipolare immagini .... "

BIOGRAFI

bIO

Giacomo Falcinelli dadi kita Sutri il 27 agosto 1961 merpati vives e lavora.

Ing Kerep, kabeh lengkap, ing arsitektur presso l'Università degli studi "la Sapienza" ing Roma

Appassionato da semper ing seni gambar sing nggambarake foto fotografi lan desainer grafis.

Ha preso parte sing ana macem-macem manifestazioni lan rassegne ing moderna lan konteks.

TEKNIK

Fotografia, fotografia digitale, elaborazione fotografica digitale, pittura digitale

KEAHLIAN

Gambar, Grafica, elaborazione digitale delle immagini

PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Italia
Sutri
Italia, Spanyol
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN