Ganti foto sampul sampeyan
Gyan
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanPratapgarhIndia

Artis / pelukis
Mfa saka Universitas Allahabad
New Delhi, India

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN

Pameran mbesuk ing


Akademi lalit kala ing Lucknow India

Upacara penghargaan lan pameran 2018

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
BABAGING KULA

Gyan lair 2sep 1992 ing Pratapgarh disst, uttarpradesh, India.

bapak shri -Nirabhy singh

ibune - Rekha singh

Piyambakipun leres dipunwastani lapangan petani pertanian. shivendra Singh nampa gelar derajat & eksprimen ing lapangan panganan lan buku harian.

ujjawala Singh minangka anggota kulawargane sing saiki sinau ing tingkatan lulusan.

kita katon masalah sadurunge lan angel ing gesang kita, Sawise tilar donya bapakku, wektu iku kita sadulur padha standar ing sekolah menengah.

Gyanendra miwiti sinau ing universitas Allahabad sawise Creck ujian mlebu wiwit taun 2008, lan miwiti perjalanan seni tanpa telas nemokake sawetara perkara lan ilang uga, nanging ngarep-arep bakal diterusake, kanthi macem-macem medium seni minangka -painting, printmaking, scluptor, relief , mural, lukisan tradisional, seni menatur Rajasthan's, patchitra uddisa, lan sapanunggalane ........


ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI



Sawise ngrampungake Bfa (sarjana seni rupa) ing taun 2012, meh kabeh babagan seni maca lan dolanan karo kita, ora bakal ndeleng maneh lan pungkasane taun 2014, meksa Mfa saka organisasi sing padha karo spesialisasi komposisi kreatif .... lan makarya karo jiwa lan kekuwatan bisa terus ........ dadi seniman lepas ing Delhi, iku ibukutha india ...... karo sawetara mediam kontemporer; kaya, akrilik ing kanvas, nyampur media ing kertas, litho, lino, lan cetakan kayu, seni abstrak, kontemporer India, instalasi, lukisan mural, ect. PENCAPAIAN PROFESIONAL: -: Kabeh India golek pamilihan tilas Pune 2013: Penghargaan seni Gfas Allahabad 2012: Penghargaan seni Chikitushi Kanpur 2012: departemen seni visual visual taunan Universitasabadabad 2012 GROUP: -: ABHIVYAKTI pameran seni klompok ing aifacas anyar Delhi 2017 : Kshitiz pameran klompok ing pusat seni regional Lucknow 2014: Pameran grup Venice nczcc Allahabad 2011,2012 Lan akeh liyane pameran pameran seni grup ing India. EKALIMPULAN SOLO: -: "bocah lanang nggambar" pertunjukan solo ing galeri seni Nirala Allahabad 2013 ART CAMP: -: Kem seniman nasional kahujaraho madhya Pradesh org. Dening sczcc Nagpur 2018: camp Gfasart Allahabad 2012,2013: Ireng nganggo buatan tangan buatan tangan dening pusat daerah Lucknow ing Nirala 2014: Kem kemewahan seni Yamini Roy dening museum Allahabad 2012: Kem seni seni Nicholas rorich org musium Allahabad 2014: Kem seni Saiya kala ajamgarh 2013 ARTFAIR -: Pameran seni IRREGULAR sing dipersembahake dening studio khirki anyar ing Delhi 2018 BUTIR-BUTIR DIRI: - Gyanendra Pratap Singh Rama -Nirbhay singh Hubungi -9415391588 Alamat -Duwe ora 300vill / kirim ramapur pratapgarh India Pin-230141

Gambar BIOGRAPHY Artis 1
TEKNIK

: modern

: Akrilik ing kanvas

: Konsep

: Flokart

: Kontemporer

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN

: lukisan

-Sistem komposisi

-Preatif landskap

-Landscape

-figratif

: Nggambar

-jupuk

-Fullfiger

-Sipat-urip

-model Sinau

-gambar gambar

: Mural seni

-contempory mural

-Gambar

-Fresco

: Nyithak

-lino

-Litho

-wit

"Intaglio, jempol" prosses

Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN

AKTIVITI PROFESIONAL: -

: Kabeh India menehi penghargaan tilas Pune 2013

: Penghargaan seni Gfas Allahabad 2012

: Penghargaan seni Chikitushi Kanpur 2012

: Departemen seni visual taunan departemen seni Allahabad Universitas 2012

Gambar Seni Artis 1
Gambar Seni Artis 2
Gambar Seni Artis 3
PAMERAN KEPUNGKUR
  1. Kita KUMPULAN GROUP: -: ABHIVYAKTI pameran seni klompok ing aifacas anyar Delhi 2017: Kshitiz pameran klompok ing pusat seni regional Lucknow 2014: Pameran klompok Venice nczcc Allahabad 2011,2012 Lan akeh pameran pameran seni klompok liyane ing India. EKAL EKOSO: -: "bocah lanang nggambar" pertunjukan solo ing galeri seni Nirala Allahabad 2013 ART CAMP: -: Kem seniman nasional kahujaraho madhya Pradesh org. Dening sczcc Nagpur 2018: Kem Gfasart Allahabad 2012,2013: Ireng ing buatan tangan org dening pusat daerah Lucknow ing Nirala 2014: Kem seni seni Yamini Roy dening museum Allahabad 2012: Nicholas rorich seni camp org Allahabad museum 2014: Saiya kala ajamgarh kemah 2013 ARTFAIR-: Pameran seni IRREGULAR sing dituduhake dening studio khirki anyar Delhi 2018
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
PUBLIKASI

Kahanan seni

Gambar PUBLIKASI Artis 1
ASAL | KONTAK
India
Pratapgarh
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN