Ganti foto sampul sampeyan
HNH.ARTS
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanPorbandarIndia

Artis Kontemporer Ajari Dhiri✍🏼
Mili ing kali hyperrealism🖤

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN


 

VIDEO
BABAGING KULA

Dhewe Harshal lan aku minangka Siswa biasa sing sinau Teknik Mesin lan nggarap hiperrealisme ireng lan putih. Aku seneng seni hiperrealistik lan cara ndeleng jagad iki nggawe aku dadi seniman realisme 🖤

Muga-muga sampeyan kabeh bakal seneng kesenianku lan malah ana sing bakal tuku kanggo dekorasi omahe😊

 

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN

Keahlianku yaiku nggawe seni hiperrealistik lan nuduhake 3D World iki minangka bentuk hiperrealisme 2D B&W

Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Porbandar
Inggris, Hindi
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN