Ngganti foto potret sampeyan
Isabelpavao
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisNew YorkAmerika Serikat

Isabel Pavão, artis, urip lan kerja ing New York. Dokter Kesenian, Universitas New York, dheweke wis nampilake karyane ing pirang-pirang galeri lan musium ing saindenging jagad.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

"Impressions Series" nggambar fase lukisan anyar, nanging nggabungake, kaya biasane, intresi saka karya kepungkur, pola tahan pengalaman internal, lan proses konseptual lan puisi; minangka karya sing terus-terusan terus maju, iku minangka refleksi "tumindak lukisan" dhewe, sing diilhami dening tandha ing memori lan alam.

www.isabelpavao.com

BABAD

Isabel Pavão, artis, lair ing Porto, Portugal. Dheweke sinau seni Visual ing Sekolah Seni Halus ing Porto. Sawise entuk pitulung saka Menteri Budaya Portugis kanggo proyek riset sing nglibatake lukisane, dheweke pindhah menyang Paris, Prancis, ing taun 1986. Ing taun 1988 dheweke ngrampungake "Diplomme d'Études Approfondies" - Master of Arts ing University of Saint Denis / Paris VIII lan miwiti gelar Ph.D. ana ing Seni lan Estetika. Ing taun 1990, dheweke pindhah menyang New York City, dheweke manggon lan kerja. Ing taun 1994, kanthi bantuan hibah saka Luso American lan Gulbenkian Foundation, dheweke entuk gelar Doktor Kesenian ing Universitas New York, nggabungake praktik dhewe minangka seniman ing pasinaon. Wiwit taun 1984 dheweke nampilake karyane ing pirang-pirang galeri lan musium ing Portugal, Prancis, Spanyol, Belgia, Swiss, Jerman, Amerika Serikat, Brazil, Ethiopia, China lan India. Karya seni diduweni dening koleksi umum lan pribadi ing negara kasebut. Dheweke asring tampil minangka artis sing diundang uga dadi profesor tamu ing universitas, sekolah seni lan musium. Dheweke nuduhake seni seni, estetika lan seni kontemporer sing ana ing pakaryan dhewe.

TEKNIK

Akrilik ing kanvas

Media campuran ing kanvas lan kertas

EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
New York
Amerika Serikat
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO