Ganti foto sampul sampeyan
Iulia
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanBukares Romania
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Aku ora entuk komentar babagan Artau din București. majoritatea lucrărilor mele sunt uln ulei pe pânză.
Locuiesc lan București bisa uga kasedhiya kanthi propertine kanggo seni.
ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
BIOGRAFI

Aku ora entuk komentar babagan București

TEKNIK
Ulei, acuarelă și tehnică acrilică
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Romania
Bukares
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN