Ganti foto sampul sampeyan
Ivan
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanLondon Bulgaria
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Ivan Djidjev minangka seniman kontemporer sing apik banget lan macem-macem seni, sing ana ing omah loro karo sawetara seni seni sing paling kuno lan modern. Dheweke sinau ing Akademi Seni Halus Nasional ing Wina, Austria ing sangisore Profesor Michelangelo Pistoletto. "Minangka Artis aku nyoba ndemok ilusi saka kalanggengan, lan nggabungake akeh pengaruh sing aku diubengi nalika nggawe karya kontemporer. Seni Musa meh podo karo wit, amarga mozaik kayadene wit milenium, iku sawijining perkara sing bakal dilanjutake ”Ivan Djidjev. Karya senirane ora mung barang dhewe, ing perjalanan kreatifitas, dheweke kalebu jendhela menyang jagad spiritual. Mosaic minangka ekspresi gaya lan kalanggengan nganti saiki nganti saiki. Kanggo dheweke nggawe mozaik kaya ngatasi teka-teki. Nguasai macem-macem teknik ngidini dheweke ora mung kanggo ngatasi teka-teki nanging ngontrol bentuk potongan. Ivan wis pameran internasional kalebu pameran solo lan grup. Dheweke wis dipilih kanggo pameran ing macem-macem pameran seni ing saindenging jagad lan karyane ditampilake ing AS, UK, Perancis, Italia, Holland lan Bulgaria. Ivan Djidjev minangka anggota saka International Association of Contemporary Mosaicists (AIMC) lan Inggris Association for Modern Mosaics (BAMM). Ing 2018 mosaik "Quintessence" dheweke dianugerahi pameran pertama ing pameran "Open Ended" BAMM.

BIOGRAFI
TEKNIK

Seni sing apik lan Loro Mosaic Kontemporer

KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Bulgaria
London
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN