Ngganti foto potret sampeyan
IvanaM
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisBelgradeSerbia

Arsitek / Artis / Tutor seni
Pameran ing Los Angeles, Zurich lan tutor lukisan ing Tuscany

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION

https://www.artspacewarehouse.com/en/artist-ivana-milosevic

http://www.affordable-online-art.com/de/artwork-pop-city

https://www.tuscanyintheframe.com/our-tutors/59-ivana-milosevic

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEOS
BABAGING KULA
BABAD

Artis Serbia Ivana Milosevic (lair 1972) lulus saka Universitas Belgrade ing 1998 kanthi gelar Sarjana ing Arsitektur. Wiwit 2000 dheweke wis dadi arsitek praktek ing Munisipalitas Trstenik, sing khusus ing desain kutha lan perencanaan kutha. Minangka wakil Walikota Trstenik, Ivana ngowahi kutha dadi lingkungan urip modern lan kontemporer.

Wiwit wiwit nglukis ing 2010, Ivana wis nampilake kriya ing pirang-pirang pagelaran grup lan solo ing Serbia lan internasional. Dheweke nggawe karya seni multi-berlapis lan memikat kanthi piso lan sikat, menehi ambane lan tekstur.

"Liwat cityscapes praktik profesional minangka tema utama karya seni, aku njelajah struktur kutha, njelajah konstruksi, kesan visual, liwat macem-macem masalah ing kutha. Aku sijine lapisan lan lapisan cat minyak ing kanvas, nyoba mbangun maneh bagean lan potongan, urip lan kaendahane! "

Ivana menehi perhatian khusus ing karya seni dheweke kanggo struktur bangunan lan fasad ing kutha. Dheweke nambah siluet sing nyenengake kanggo nandhesake makna perspektif, aliran wektu lan kecepatan urip. Kanthi nggabungake arsitektur lan urbanisme karo tokoh lan wong akeh, Ivana ngupayakake manawa para penampil bisa dirasakake saiki lan dudu ing jaman biyen.3

TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Belgrade
Serbia
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO