Ganti foto sampul sampeyan
Jabuski
Ganti foto sampul sampeyan

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN

Aku seni kontemporer, Ilustrasi lan Puisi.

https://artanddesigninspiration.com/13-featured-artists-from-across-the-globe/

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
BABAGING KULA
ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK
Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN

 puharinen.janne98765@gmail.com

Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN
Gambar Seni Artis 1
Gambar Seni Artis 2
Gambar Seni Artis 3
PAMERAN KEPUNGKUR
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
Gambar PUBLIKASI Artis 1
Gambar PUBLIKASI Artis 2
Gambar PUBLIKASI Artis 3
ASAL | KONTAK
Finland
espoo
Inggris, Finlandia
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN