Ganti foto sampul sampeyan
Jackofalltrades05
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanDelhiIndia

Seni minangka ekspresi diri. Asale saka njero lan pengamatan minangka kunci. Aku minangka seniman sing sinau dhewe. Nggayuh seni minangka hobi. Photorealism mesthi seneng banget karo aku. Aku nggawe gambar areng lan ngarep-arep nyoba liyane.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Delhi
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN