Ganti foto sampul sampeyan
juliaherrera
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaKurator seni / aku nulis lan aku napsirake puisiOcre & OroTarragonaSpanyol

Tarragona

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA
TENTANG AKSAYA | PROFESION
VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Tarragona
Spanyol
Kurator seni / aku nulis lan aku napsirake puisi
Ocre & Oro
Seni lan budaya
Prancis, Italia, Spanyol
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN