Ganti foto sampul sampeyan
kabambo
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaKonservasi Tentrem Kanggo KonservasimwanzaTanzania
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGING KULA

David Kabambo minangka pendiri lan Direktur Perdamaian kanggo Konservasi lan duwe gelar B. Gelar kerja sosial, diploma pascasarjana ing Manajemen Margasatwa, lan saiki dadi mahasiswa Gelar Master sing makarya ing jurusan Manajemen Sumber Daya Alam lan Penilaian. David duwe pengalaman apik ing manajemen adhedhasar asil lan fasilitasi ngrancang, riset, ngawasi lan evaluasi program pangembangan lan konservasi lan proyek. Dheweke koordinasi proyek ARTS4WILDLIFE, Proyek kasebut nguatake lan mulang seni bocah sekolah kanthi sketsa lan nglukis satwa, kanggo nyiapake tenaga mandhiri kanthi seni adhedhasar masa depan, kalebu adol foto menyang turis sing ngunjungi Taman Nasional Serengeti lan nggawe kesadaran anti-kewan liar liwat seni- kegiyatan adhedhasar.

TENTANG AKSAYA | PROFESION

David wis pengalaman ing manajemen adhedhasar asil lan nggampangake ngrancang, riset, ngawasi lan evaluasi program pangembangan lan konservasi lan proyek. Sadurunge David makarya ing Plan International, Tanzania minangka pengacara hak bocah lan Amref Health Africa minangka koordinator Proyek Kesehatan Bayi lan Anak (MNCH) Maternal. Dheweke wis ngembangake lan ngatur proyek kanggo promosi konservasi kayata Soccer for Conservation, Dance for Conservation, lan kerja bareng bocah-bocah ing Child to Child kanggo proyek pelatihan konservasi. David seneng sosialisasi karo penyandang cacat fisik, lan loro tujuane yaiku supaya para penyandang cacat bisa ngunjungi Taman Nasional kanggo ndeleng satwa lan ngatur tur tur trisik kanggo mbangun pangerten lan dhukungan kanggo penyandang cacat fisik.

VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
mwanza
Tanzania
Konservasi
Tentrem Kanggo Konservasi
Damai kanggo konservasi
Inggris
Tautan Media Sosial sampeyan bakal katon minangka ikon ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN